jaką wydac decyzje dla rolnika kótry złozył takie oświadczen - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 13 cze 2014, 10:27

ogólnie rolnikom wydaje pozytwyne decyjze przeznajace zdo jesli napisali oswiadczenie ze zaprzestali prowadzenia gdop ale mam jednego pana który mi napisac że uprawia ziemniaki dla własnego ucytku a mama i tak sie opiekuje i mam problem
Gość

Napisano: 13 cze 2014, 10:42

ja sobie stworzyłam wzór oświadczenia, które rolnik tylko wypełnia i brak tam miejsca na twórczość własną :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 10:42

ale te ziemniaczki niech sobie uprawia jak je lubi .. ja tam kluskowa jestem ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 10:46

no tak ale on uparcie staiwerdził ze nie napisze ze zaprzestał bo nie bedzie oszukiwał bo uprawia własnei te ziemniaczki dla siebie i co z takim mam zrobic
Gość

Napisano: 13 cze 2014, 10:49

Gość pisze:no tak ale on uparcie staiwerdził ze nie napisze ze zaprzestał bo nie bedzie oszukiwał bo uprawia własnei te ziemniaczki dla siebie i co z takim mam zrobic
głową muru nie przebijesz ... może mu powiedz, że ziemniaki na obiad to nie jest prowadzenia gospodarstwa tylko takie pożyteczne hobby :D
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 11:08

A ty z nim nie rozmawiaj. Wezwij go do złożenia oświadczenia, w którym ma prosto określić czy prowadzi gospodarstwo czy nie. Jak odmówi złożenia wyjaśnień to bierzesz to na piśmie i pozostawiasz wniosek bez rozpatrzenia.

Ewalu po awatarze nie widać, że lubisz kluski. Ale pewnie awatar z młodości....
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 11:15

Elmer pisze:
Ewalu po awatarze nie widać, że lubisz kluski. Ale pewnie awatar z młodości....
kluski + intensywne życie = awatar :lol:

:lol: ciut nadwagi mam :oops:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 13 cze 2014, 11:30

nie martw się z wiekiem przybędzie.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21