tyle to ja wiem tylko ze tutaj nic konretnie nie jest napisane o wyplacie dodatku od miesiaca wrzesnia dopieronela81 pisze:art. 14 ustawy o rodzinnym
jest tam napidsane "w zwiazku z rozpoczeciem roku szkolnego" a ten rozpoczyna sie wlasnie we wrzesniu...wiec jesli nie masz tej informacji zawartej w decyzji to zacytuj jej dokladnie ten art. i wytlusc wymieniona wyzej frazedebora11 pisze:tyle to ja wiem tylko ze tutaj nic konretnie nie jest napisane o wyplacie dodatku od miesiaca wrzesnia dopieronela81 pisze:art. 14 ustawy o rodzinnym
jest napisane tak samo kiedy bedzie wyplata kazdego miesiaca zasilku, nie mniej jak ktos ma na 30 a chce dostac wczesniej i zlozy podanie to zmieniamy mu wyplate na szybszy termin tutaj za bardzo nie mozemy tego zrobickb pisze:a w decyzji ]przyznajacej prawo do tego dodatku nie napisalas, ze wyplata dodatku nastapi we wrzesniu ? taki zapis w decyzji , ktora jest prawomocna to wystarczajacy argument
a na jaki rok szkolny ten ktoś chce dodatek?debora11 pisze:o wyplate dodatku z tytulu rozpoczecia roku sszkolnego
no 15/16nela81 pisze:a na jaki rok szkolny ten ktoś chce dodatek?debora11 pisze:o wyplate dodatku z tytulu rozpoczecia roku sszkolnego