JAKI BĘDZIE WYROK TRYBUNAŁU W SPRAWIE ŚWIADCZEŃ PIELĘGNACYJNYCH? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 20    [ Posty: 192 ]

Napisano: 27 lis 2013, 22:33

Jak obstawiacie?
Według mnie sprawa będzie zawieszona bo prace nad ustawą trwają ;/
~p

Napisano: 27 lis 2013, 22:40

a co ma
piernik do wiatraka?
~ja

Napisano: 27 lis 2013, 22:45

Korzystny dla WO.
~m&m

Napisano: 27 lis 2013, 23:01

nawet jeśli na tak :) co dalej? Mam duże wątpliwości!
~wykluczona opiekunka

Napisano: 28 lis 2013, 7:28

jak co dalej jedni mogą odzyskać prawa nabyte ale w tym OWCZYM PĘDZIE nie myślą że ci co od 1 stycznia 2013 stali się ON lub ICH OPIEKUNAMI to dopiero są Wykluczonymi. Najważniejsza jest nowa ustawa która poprawi los opiekunów i ON
~betty

Napisano: 28 lis 2013, 14:23

Nowa ustawa TAK,ale nie ten bubel co teraz chca NAM go wcisnac..Ta ustawa seredynki dopiero wykluczonych naprodukuje...!!!
~MM

Napisano: 28 lis 2013, 14:27

Dlaczego? przeciez wszyscy opiekują sie osobami o znacznym stopniu niepełnosprawnosci, a tym samym niezdolnymi do samodzielnej egzystencji.
~m&m

Napisano: 28 lis 2013, 16:28

do wrózki idz to sie dowiesz jaki bedzie wyrok TK
~Olga

Napisano: 28 lis 2013, 16:51

to było prawo do ŚP w kwocie 520 PLN według nowej ustawy zabrano wykluczonym prawo do ŚP w kwocie 620 PLN bo oni mieli prawo do tego a nie jakieś SZO

wyrok będzie korzystny, pytanie co zrobi Rząd? czy zwróci do końca grudnia to co odebrał? no i przecież prawo do ŚP musi trwać bo nie może być tak, że znów zabiorą

MPiPS samo sobie strzeliło w kolanie, dobrze, że TK jest antypolityczny w Polsce

WYROK KORZYSTNY CZYLI NIEKONSTYTUCYJNE ZABRANIE PRAWA DO ŚP !!!!!!!! JESZCZE TYDZIEŃ
~xxw

Napisano: 29 lis 2013, 15:03

sa przecieki ze utrata praw nabytych sa zgodne z KRP .. tak ze nie liczcie sie ze dostaniecie kase zalegla i sie wam przywroci swiadczenia pielegnacyjne ... do roboty opiekuny !!
~xyz

Strona 1 z 20    [ Posty: 192 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x