JAKI BĘDZIE WYROK TRYBUNAŁU W SPRAWIE ŚWIADCZEŃ PIELĘGNACYJNYCH? - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 20    [ Posty: 192 ]

Napisano: 04 gru 2013, 10:48

Jutro TK stwierdzi niezgodnosc ustawy z gudnia w zw z art 2 KRP prawa nabyte ...lecz z uwagi na krysys ekonomiczny w RP uwzgledni w calosci dodatkowe wyjasnienia Sejmu skierowane do TK .. opiekuny poszukac chalpnictwa a nie czekac na manne z nieba ..nie bede placil z moich podatkow na niudacznikow ktorzy nie moga znalesc pracy np skaldanie dlugopisow, szycia lalek, pilek itp
~xyz

Napisano: 04 gru 2013, 11:35

Śmieszne są wasze uwagi co do zgodności czy niezgodności czegoś z Konstytucją. Cytujecie Konstytucje i wierzycie, ze Polska jest państwem prawa. Otóż nie jest i nigdy nim nie była. Nawet Trybunał Konstytucyjny wydawał orzeczenia kuriozalne - co zresztą nie dziwi bo to ciało polityczne. Dlatego miejcie poprawkę na to. Naszemu państwu jeszcze sporo brakuje do państwa prawnego.
~Andi

Napisano: 04 gru 2013, 15:22

xyz - jaki kryzys? premier wszędzie się chwali ja to się poprawiła gospodarka za jego rządów, a chcesz ze swoich podatków płacić za Domy Opieki za 4000 za osobę?
~Kati

Napisano: 04 gru 2013, 17:51

nie chce placic 4 tys za czlonka mojej rodziny z moich podatkow skirowanego do domu pomocy spolecznej poniewaz by mi peklo serce .. ze odaje swego rodzica do jednostek ktore sie nie licza z kasa .. kazdy w tych jednostkach chce cos ukrasc kosztem tam skierowanych ..wiedz wole sobie poszukac chalpnictwa.. ja take mam zarabiam 840 zl opiekuje sie mama i nie zadam od( pansta) ktore jest w kryzysie \"many z nieba\" opiekuny za..rane ruszcie du..e znajdzcie chalpnictwo i bedzie to korzysc dla was (walkonie) i dla opiekowanych
~xyz

Napisano: 04 gru 2013, 18:13

płacisz podatek i masz g...o do gadania na co idą Twoje podatki i jak Ci się nie podoba to wyjdź na ulicę z transparentem, bo to co piszesz to staje się nudne
~Kati

Napisano: 04 gru 2013, 18:36

RP jest Panstwem prawa , Konstytucja RP gwarantuje mi wolnosc wypowoedzi .. i moge sie wypowiadac na co ida moje podatki.. dla wszystkich co oczekuja od RP \"manny z nieba\" stanowczy s przeciw .. do roboty poiekuny zas...ne !!!
~xyz

Napisano: 04 gru 2013, 19:02

Należy Wam wytłumaczyć iż TK będzie również rozpatrywał pod względem prawa unijnego, nie jest możliwe że prawa nabyte mogą być unieważnione (przez większość sejmowa PO i PSL(nieprzychylnym rolnikom choć wywodzą się z tego klaun, większość mieszka w Warszawie i na rolnictwie zna się tak jak małpa na komputerze),orzeczenie TK musi wykazać ze RP jest zagrożone krachem finansowym, jednak tego nie może zrobić ponieważ pan Tusk (premier) twierdzi do dziś 4 grudzień 2013 r. ze jesteśmy „zielona wyspa” i jesteśmy najlepsi w Unii Europejskiej.
~Edyta

Napisano: 04 gru 2013, 19:44

Edyta wyslanniczka pisu pier...oli cos o prawie unijnym ..,. gdzie w prawie unijnym pisze ze darmozjadom przysluguje \"manna z nieba\" do roboty opiekuny szukac pracy pisac do firm o chalpnictwo !!
~xyz

Napisano: 04 gru 2013, 19:51

Sygnatura: K 27/13
Termin: 5 grudnia 2013 roku, godz. 9:00
Miejsce: sala rozpraw Trybunału Konstytucyjnego
Wnioskodawca: Rzecznik Praw Obywatelskich
Transmisja bezpośrednia strona https://www.trybunal.gov.pl/index2.htm
~Julita

Napisano: 04 gru 2013, 20:23

A ja jestem alkoholikiem i WY wszyscy zyjecie ze mnie , bo zasilam kasę państwa ..
~marek

Strona 3 z 20    [ Posty: 192 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x