Jutro TK stwierdzi niezgodnosc ustawy z gudnia w zw z art 2 KRP prawa nabyte ...lecz z uwagi na krysys ekonomiczny w RP uwzgledni w calosci dodatkowe wyjasnienia Sejmu skierowane do TK .. opiekuny poszukac chalpnictwa a nie czekac na manne z nieba ..nie bede placil z moich podatkow na niudacznikow ktorzy nie moga znalesc pracy np skaldanie dlugopisow, szycia lalek, pilek itp
Śmieszne są wasze uwagi co do zgodności czy niezgodności czegoś z Konstytucją. Cytujecie Konstytucje i wierzycie, ze Polska jest państwem prawa. Otóż nie jest i nigdy nim nie była. Nawet Trybunał Konstytucyjny wydawał orzeczenia kuriozalne - co zresztą nie dziwi bo to ciało polityczne. Dlatego miejcie poprawkę na to. Naszemu państwu jeszcze sporo brakuje do państwa prawnego.
xyz - jaki kryzys? premier wszędzie się chwali ja to się poprawiła gospodarka za jego rządów, a chcesz ze swoich podatków płacić za Domy Opieki za 4000 za osobę?
nie chce placic 4 tys za czlonka mojej rodziny z moich podatkow skirowanego do domu pomocy spolecznej poniewaz by mi peklo serce .. ze odaje swego rodzica do jednostek ktore sie nie licza z kasa .. kazdy w tych jednostkach chce cos ukrasc kosztem tam skierowanych ..wiedz wole sobie poszukac chalpnictwa.. ja take mam zarabiam 840 zl opiekuje sie mama i nie zadam od( pansta) ktore jest w kryzysie \"many z nieba\" opiekuny za..rane ruszcie du..e znajdzcie chalpnictwo i bedzie to korzysc dla was (walkonie) i dla opiekowanych
płacisz podatek i masz g...o do gadania na co idą Twoje podatki i jak Ci się nie podoba to wyjdź na ulicę z transparentem, bo to co piszesz to staje się nudne
RP jest Panstwem prawa , Konstytucja RP gwarantuje mi wolnosc wypowoedzi .. i moge sie wypowiadac na co ida moje podatki.. dla wszystkich co oczekuja od RP \"manny z nieba\" stanowczy s przeciw .. do roboty poiekuny zas...ne !!!
Należy Wam wytłumaczyć iż TK będzie również rozpatrywał pod względem prawa unijnego, nie jest możliwe że prawa nabyte mogą być unieważnione (przez większość sejmowa PO i PSL(nieprzychylnym rolnikom choć wywodzą się z tego klaun, większość mieszka w Warszawie i na rolnictwie zna się tak jak małpa na komputerze),orzeczenie TK musi wykazać ze RP jest zagrożone krachem finansowym, jednak tego nie może zrobić ponieważ pan Tusk (premier) twierdzi do dziś 4 grudzień 2013 r. ze jesteśmy „zielona wyspa” i jesteśmy najlepsi w Unii Europejskiej.
Edyta wyslanniczka pisu pier...oli cos o prawie unijnym ..,. gdzie w prawie unijnym pisze ze darmozjadom przysluguje \"manna z nieba\" do roboty opiekuny szukac pracy pisac do firm o chalpnictwo !!
Sygnatura: K 27/13
Termin: 5 grudnia 2013 roku, godz. 9:00
Miejsce: sala rozpraw Trybunału Konstytucyjnego
Wnioskodawca: Rzecznik Praw Obywatelskich
Transmisja bezpośrednia strona https://www.trybunal.gov.pl/index2.htm