Jakie macie zarobki jako pracownik socjalny?
Re: Jakie macie zarobki jako pracownik socjalny?
Ale jakiego obciachu? Ja lubię swoją pracę i jestem zadowolona z wysokości mojego wynagrodzenia. Wiem, to takie mało polskie, nie narzekam tylko jestem zadowolona, no straszny obciach, na prawdę niedopuszczalny i obciachowy:)
Z takiego wynagrodzenia trudno nie być zadowolonym.
Ale nie ładnie tak pastwić się na biedniejszymi koleżankami:)
Możesz szaleć a one nie.
Kup sobie jakiś mops:P
Ale nie ładnie tak pastwić się na biedniejszymi koleżankami:)
Możesz szaleć a one nie.
Kup sobie jakiś mops:P
A tam pastwienie się. Gdybym uważała, że zarabiam zbyt mało to zmieniła bym pracę. Zasuwaj przez 8 godzin jak motorek i wiem za co mi płacą. Proste.
Niestety większość twoich koleżanek po fachu dziaduje. Jakby nie pracujący małżonkowie to trudno by im było utrzymać mieszkania i rodziny.
W małych miasteczkach, choć są urocze i malownicze, zarabia się mniej. Rozumiem rozgoryczenie związane z niską wypłatą ale człowiek podejmując pracę wie ile dostanie, więc decyduje się na to świadomie.
Otóż to ale spróbuj to wytłumaczyć swoim rozgoryczonym koleżankom. Obrzucą cię mięchem.
A przecież widziały gały jaki zawód brały.
https://www.ops.pl/forum.php?page=&pg=0& ... category=1
A przecież widziały gały jaki zawód brały.
https://www.ops.pl/forum.php?page=&pg=0& ... category=1
Pierniczysz Lena niemozebnie. W dużych miastach zarabia się równie mało i żadne zapylanie jak motorek i wykształcenie nie zmienia uposażenia. Kłamiesz albo świadomie dezinformujesz. Nigdzie pracownik terenowy nie otrzymuje netto więcej niż 2-2.5 tysiąca. Chyba ze doliczana trzynastkę, nagrody, albo Twój dodatek donosicielski...
Lena jako aktywna działaczka PO prowadzi na forum propagandę sukcesu aby zagłuszyć autentyczne apele pracownicze. Tam u Was Lena to taaaaakie ryby biorą nie? 

Pwenie, pierniczę, dezinformuję, donoszę, stepuję i chodzę po linie bez asekuracji......
. Robię wszystko co tylko sobie życzycie. Jeśli to komuś poprawi nastrój:) Miłego popołudnia:)

Powiedziała Lenka siedząca we własnym basenie na dachu willi;)
Żal wam socjalne biedaki?
Żal wam socjalne biedaki?
Oprócz Jakie macie zarobki jako pracownik socjalny? - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
terminale
CICHY PROTEST
Kierowanie na specjalizację
obowiązki
GALA dOLNOŚLĄSKA
czas pracy opiekunek
Podpowiedzcie mi, proszę...
Alkomaty dla ośrodków pomocy społecznej
zmiana miejsca zamieszkania
skierowanie do.........
składki KRUS
rekrutacja na specalizację II trwa MCPS