Jakie szkolenia?
Jakie szkolenia?
Witam serdecznie,
prowadzę firmę szkoleniową i chcąc dopasować szkolenia konkretnie pod Jednostki Opieki chciałam Was - fachowców \"podpytać\" z jakich tematów szkoleń szukacie i z kim.
O ile jesteście chętni do udzielenia mi takiej informacji - będę wdzięczna:)
Dzięki Waszej chciałabym stworzyć szkolenia \"szyte na miarę\" - takie, z których będziecie zadowoleni w 100%
pozdrawiam
Magda
Możecie też pisać [email protected]
prowadzę firmę szkoleniową i chcąc dopasować szkolenia konkretnie pod Jednostki Opieki chciałam Was - fachowców \"podpytać\" z jakich tematów szkoleń szukacie i z kim.
O ile jesteście chętni do udzielenia mi takiej informacji - będę wdzięczna:)
Dzięki Waszej chciałabym stworzyć szkolenia \"szyte na miarę\" - takie, z których będziecie zadowoleni w 100%
pozdrawiam
Magda
Możecie też pisać [email protected]
Re: Jakie szkolenia?
Proponuję szkolenia z zakresu:
1) procedury administracyjnej (zawsze dobrze sobie przypomnieć albo poduczyć się)
2) organizacji swojej pracy,
3) pozyskiwania dla gmin środków na działalność pomocy społecznej (nie tylko unijnych),
4) różnorakich świadczeń poza pomocą społeczną, z których mogliby korzystać podopieczni.
1) procedury administracyjnej (zawsze dobrze sobie przypomnieć albo poduczyć się)
2) organizacji swojej pracy,
3) pozyskiwania dla gmin środków na działalność pomocy społecznej (nie tylko unijnych),
4) różnorakich świadczeń poza pomocą społeczną, z których mogliby korzystać podopieczni.
Postępowanie administracyjne związane z rodzinami zastępczymi ( wydawanie decyzji itd...)
Ja jeszcze dodam - praca z usamodzielnianymi wychowankami rodzin zastępczych i placówek opiekuńczo - wychowawczych
Oprócz Jakie szkolenia? - Stare tematy przeczytaj również:
Zapraszamy. oferta szkoleniowa: informacja publiczna,stypendia,świadczenia rodzinne i alimentacyjne
Księgowość
Dzieci w róznych formach opieki zastępczej a naliczenie
10 dodatkowych dni urlopu
orzeczenie dziecka
data wydania czy uprawomocnienia postanowienia sądu dot. R.Z.
wniosek na turnus do 10 dnia miesiaca rozpocz. kwartał
Bariery architektoniczne
waloryzacja podstawy
pomoc
orzeczeniewychowanka rodziny zastepczej
koniec nauki - wygaszenie decyzji?
rodziny zstępcze
zwrot za piluchomajtki
Osiagnięcie pełnoletności w rodz. zastępczej
prosze o szybką odp.