jeden wniosek - dwa cele

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
~ooops

jeden wniosek - dwa cele

Post autor: ~ooops »

osoba złożyła wniosek \"o przyznanie zasiłku przeznaczonego na opał i żywność \"
czy możemy przyznać jedną decyzją zasiłek celowy np 400 zł, z przeznaczeniem: na zakup opału: 300 zł, na zakup żywności 100 zł ?
dotychczas w takich przypadkach wydawaliśmy dwie decyzje
~Ania

Re: jeden wniosek - dwa cele

Post autor: ~Ania »

My robimy jeden wywiad jedno podanie na te dwa cele, ale dwie decyzje.
~franek

Post autor: ~franek »

jedna decyzja na dwa cele
~Esia

Post autor: ~Esia »

Jedną decyzją to można przyznać celowy na odzież i obuwie, na leki i leczenie... Ale jeśli klient wskazał opał i żywność, to dwie decyzje, bo: opał - z zadań własnych, a żywność - można dać z programu rządowego. Takie jest moje zdanie.
~franek

Post autor: ~franek »

pogięło Cię na żywność też można z własnych
~wrrr...

Post autor: ~wrrr... »

można tak jak Esia lub z własnych
~ap

Post autor: ~ap »

u nas jedna decyzja, 2 świadczenia. W pomoście robi się fajnie przez dodaj świadczenie
~Dana

Post autor: ~Dana »

my tez robimy jedną decyzję wpisujemy np. dofinansowanie do zakupu opału i żywności w wys. .... mieliśmy kontrole i było ok. Zasada: jeden wniosek jedna decyzja
~Esia

Post autor: ~Esia »

Franciszku, takie święte imię nosisz, a taki jesteś niegrzeczny. Nie pogięło mnie. Mamy mało na celówki, więc na żywność dajemy z Programu, ale oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie, że - jeśli gmina bogata - to można dać na żywność z własnych.
\"Tak krawiec kraje...\"
~Wredna

Post autor: ~Wredna »

Jaki program rządowy , ja znam tylko uchwalę i to nie Gminna bo takowej nie mamy? _
ODPOWIEDZ