do tej pory wydawałam jedną decyzję do jednego wniosku,a na każde dziecko przyjmowałam oddzielny wniosek
od września chciałabym sobie ułatwić pracę i przyjmować jeden wniosek na kilkoro dzieci i tu mam dylemat jak wtedy opracować decyzję
czy ktoś mógłby wrzucić tutaj swój szablon takiej decyzji? same postanowienie?
jedna decyzja na kilkoro dzieci
Re: jedna decyzja na kilkoro dzieci
ja w swoich wzorach pism, które otrzymałam na szkoleniu mam tylko wzór postanowienia, decyzji nie ma więc pewnie to postanowienie wystarczy, jeżeli byś chciała wzór takiego postanowienia to mogę ci podać
chodzi mi o to co się pisze w decyzji po słowach "Postanawiam"
uściślając chciałabym,żeby ktoś tutaj skopiował taką decyzję,ale bez podstawy prawnej, uzasadnienia i pouczenia
uściślając chciałabym,żeby ktoś tutaj skopiował taką decyzję,ale bez podstawy prawnej, uzasadnienia i pouczenia
ja mam tak we wzorze postanowienia:
postanawiam:
rozpatrzyć trzy wymienione wnioski w jednym postępowaniu administracyjnym i wydać jedną decyzję administracyjną w sprawie stypendiów szkolnych dla trojga powyżej wymienionych uczniów,
wzoru decyzji nie mam, ale wydaje mi się, że w sentencji decyzji można napisać, że przyznaje się stypendium dla niżej wymienionych uczniów:
1...................... w wys..............
2. .....................w wys. ...........
itd.
postanawiam:
rozpatrzyć trzy wymienione wnioski w jednym postępowaniu administracyjnym i wydać jedną decyzję administracyjną w sprawie stypendiów szkolnych dla trojga powyżej wymienionych uczniów,
wzoru decyzji nie mam, ale wydaje mi się, że w sentencji decyzji można napisać, że przyznaje się stypendium dla niżej wymienionych uczniów:
1...................... w wys..............
2. .....................w wys. ...........
itd.
Oprócz jedna decyzja na kilkoro dzieci - Stypendia przeczytaj również:
dotacja
przeliczanie dochodu
Stypendia weryfikacja a hektar przeliczeniowy
Staż z UP
przeliczanie dochodu
skład rodziny a dochód
kwoty
specjalny zasiłek opiekuńczy z wyrównaniem.
Decyzja zmieniająca
uczeń przeniesiony do ośrodka opiekuńczo-wychowawczego
program stypendia
matka samotnie wychowująca dziecko
Przeliczanie dochodu po otrzymaniu dotacji
Na..okulary
fałszywe faktury
zmiana decyzji czy decyzja o cofnięciu