Chciałam zapytać czy ustawa to jest jedna z pomocy społecznej czy co ośrodek to inna bo mam takie wrażenie jak piszecie a jak u was się to robi czy tamto.
Każdy ma swoje zdanie i tak to jest robione , klienci się śmieją z nas bo obok to tak a pani to nie umie nic zrobić itd.......
jedna,kilka
Re: jedna,kilka
Klient to niech się śmieje sam z siebie.
Prawo jest takim mykiem ,ze interpretować można go na 1000 sposobów i mądry pracownik może mieć dylemat i pyta. Tylko diota wie zawsze wszystko najlepiej.
Prawo jest takim mykiem ,ze interpretować można go na 1000 sposobów i mądry pracownik może mieć dylemat i pyta. Tylko diota wie zawsze wszystko najlepiej.
Re: jedna,kilka
\"Kto pyta nie błądzi\"
\"Zadawać właściwe pytania znaczy wiele wiedzieć\"
\"Czterech rzeczy nie pragnie mędrzec: gwałcić losu, pytać o radę wrogów, zmieniać prawdy, zadowalać wszystkich ludzi\"
\"Kto mówi „nie wiem” i uczy się, lepszy jest od tego, który wie i wynosi się nad innych\".
\"Zadawać właściwe pytania znaczy wiele wiedzieć\"
\"Czterech rzeczy nie pragnie mędrzec: gwałcić losu, pytać o radę wrogów, zmieniać prawdy, zadowalać wszystkich ludzi\"
\"Kto mówi „nie wiem” i uczy się, lepszy jest od tego, który wie i wynosi się nad innych\".
Oprócz jedna,kilka - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
kontrola
kontrola
usługi opiekuńcze
zasiłek stały
ubez. zdrowotne
decyzja dla osoby ubezwłasnowolnionej
decyzja na pomoc rzeczowa
dodatkowy urlop
osoba nieletnia
wyliczenie dochodu
staże