Jednolity rzeczowy wykaz akt
Jednolity rzeczowy wykaz akt
Od nowego roku obowiązuje w naszym ośrodku nowy JRWA.
Jak numerować teraz decyzje zmieniające? Np. decyzja ma numer GOPS.4462.1.2013, to teraz GOPS.562.1.1.2014 ? Pomóżcie...
Jak numerować teraz decyzje zmieniające? Np. decyzja ma numer GOPS.4462.1.2013, to teraz GOPS.562.1.1.2014 ? Pomóżcie...
Re: Jednolity rzeczowy wykaz akt
ja decyzjom nadaję numer faktyczny czyli Decyzja nr 1/14
to co podajesz to moim zdaniem jest numer sprawy i ja zostawiam taki numer jaki nadałam sprawie we wrześniu 2013,bo jakby nie patrzeć cały czas rzecz toczy się wokół jednej sprawy
to co podajesz to moim zdaniem jest numer sprawy i ja zostawiam taki numer jaki nadałam sprawie we wrześniu 2013,bo jakby nie patrzeć cały czas rzecz toczy się wokół jednej sprawy
zgodnie z instrukcja tak sie powinno ze od 1. a we wrzesniu dalej z numeracja isc.
ja jednak nie daje od 1.
tylko np. jak tamta decyzja miala numer 4462.192.2013 to teraz ma u mnie 4462.192.2014. - wiem ze zle.
robie tak bo rok szkolny nie pokrywa sie z rokiem kalendarzowym
ja jednak nie daje od 1.
tylko np. jak tamta decyzja miala numer 4462.192.2013 to teraz ma u mnie 4462.192.2014. - wiem ze zle.
robie tak bo rok szkolny nie pokrywa sie z rokiem kalendarzowym
jak we wrześniu zaczniesz od numeru 1. to wyjdzie, że masz 2 różne sprawy z tym samym numerem decyzji
hehe wiem taki zart przy piatku 
ja stosuje ten sam numer co we wrzesniu dopisujac do tego samego numeru sprawy - liczbe 1.
a od wrzesnia zaczynam od 1. i tak abarot.

ja stosuje ten sam numer co we wrzesniu dopisujac do tego samego numeru sprawy - liczbe 1.
a od wrzesnia zaczynam od 1. i tak abarot.
zreszta z archiwizacja nigdy nie było problemu - zawsze przyjmuja itd.
Oprócz Jednolity rzeczowy wykaz akt - Stypendia przeczytaj również:
Uczennica urodziła dziecko
czy odliczacie ?
uczeń trafia do rodziny zastępczej
Czy można?
czy rozliczam się w sakrbowym?
odsetki
Uzysk
Umorzenie- sygnity
opłata skarbowa
Zmiana szkoły
kto rozlicza stypendium jednorazowo?