jednorazowe swiadczenie pieniezne - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 17 maja 2011, 15:11

miesiac temu zlozylam do pcpr wniosek o przyznanie jednorazowego swiadczenia pienieznego dla wnuczki pracownik poinformowal mnie iz pani dyrektor w\\w instytucji zastanawia sie czy taka pomoc przyznac czy nie. Ponadto pcpr zasiega pomocy prawnika odnosnie zapomogi na wnuczke ,oraz opini ops odnosnie becikowego ktore owszem zostalo przyznane w zeszlym roku i bende wzywana aby zapoznac sie z dokumentacja oraz z decyzja . Prosze moze ktos mi wyjasni o co w tym wszystkim chodzi?
~martyna

Napisano: 18 maja 2011, 10:15

Jeśli złożyła Pani pisemny wniosek, to powinna Pani otrzymać pisemną decyzję. To wezwanie to pewnie realizacja prawa strony do zapoznania się z zebraną dokumentacją - może Pani z niego skorzystać, a nie musi.
~Ja

Napisano: 18 maja 2011, 11:19

wlasnie oni nie chca przyslac odpowiedzi tylko chca mnie wzywac czyli nie musze do nich wcale isc?
~martyna

Napisano: 18 maja 2011, 13:43

Trudno mi powiedzieć o co dokładnie chodzi, ale jeśli jest napisane, że może Pani, czy ma Pani prawo zapoznać się z dokumentami to NIE MUSI Pani iść, ale MOŻE.
~Ja

Napisano: 18 maja 2011, 14:44

juz mnie poinformowano ze jest odmownie i mam isc odebrac odmowna decyzje jak to powiedzial pracownik ze w tym roku nikt nie dostanie takiego swiadczenia
~martyna

Napisano: 18 maja 2011, 16:37

Może tak być, bo to świadczenie \"starosta może przyznać\".
~Ja

Napisano: 18 maja 2011, 19:24

moze nie maja kasy
~mmm

Napisano: 18 maja 2011, 21:02

pani dyrektor decyduje , z tego co wiem to jest na wypowiedzeniu
~martyna

Napisano: 20 maja 2011, 9:33

prosze sie odwołac do SAKO, to nic nie kosztuje a zawsze warto bo z regułu w takich kwestiach SKO rozpatruje na korzyść strony
~Iza

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x