JESTEM NA STAZU PROSZE O POMOC - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 30 cze 2014, 12:17

mąż Pani od 22 kwietnia pracuje w Norewgii i pani dpo nas napisala pismo o wstrzyamnie wypłaty świadczeń rodzinnych bo przekroczyła w maju dochód .Jedno wiem musze wysłac do ROPSU dokumentacje skierowaną ,to mam. Potem mam wypełniony przez pania formularz dot.pobytu za granica BRDZO BARDZO PROSZE podajcie mi PAŃSTWO wzór pisma przewodniego do ROPS Będę bardzo wdzięczny
WIRU

Napisano: 30 cze 2014, 12:19

SORKI miało być - DOKUMENTACJĘ SKOPIOWANĄ
WIRU

Napisano: 30 cze 2014, 13:02

A koleżanki mi mowily że mam tutaj wejsc i że za3wsze tutaj KTOS pomoże Prosze ...taki ze mnie pisarczyk jak.......Ja już ten wzór na zawsze zapamiętam ....
WIRU

Napisano: 30 cze 2014, 13:37

A MOŻE JEDNAK KTOŚ MI POMOŻE
WIRU

Napisano: 30 cze 2014, 13:50

Data .......

MOPS.........................

Regionalne Centrum Polityki Społecznej
.......................
........................

Kierownik Ośrodka Pomocy Społecznej w Pajęcznie w trybie art. 23a ustawy o świadczeniach rodzinnych wnosi o ustalenie, czy w sprawie Pani .................. mają zastosowanie przepisy o koordynacji systemów zabezpieczeń społecznych.
Pani ............................ zam. ......................................... pobierała zasiłek rodzinny od .................... do .......................... oraz złożyła wniosek na zasiłek rodzinny wraz z dodatkami w tut. Ośrodku na okres zasiłkowy ................. w dniu ........................ W załączeniu Ośrodek przesyła kopie decyzji.

Załączniki:
Kserokopie decyzji:
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Napisano: 30 cze 2014, 14:01

Jestem lekki jak piórko Dzieki dzięki dzięki DAM CI CHLEBA DUŻO
WIRU

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU