mąż Pani od 22 kwietnia pracuje w Norewgii i pani dpo nas napisala pismo o wstrzyamnie wypłaty świadczeń rodzinnych bo przekroczyła w maju dochód .Jedno wiem musze wysłac do ROPSU dokumentacje skierowaną ,to mam. Potem mam wypełniony przez pania formularz dot.pobytu za granica BRDZO BARDZO PROSZE podajcie mi PAŃSTWO wzór pisma przewodniego do ROPS Będę bardzo wdzięczny
A koleżanki mi mowily że mam tutaj wejsc i że za3wsze tutaj KTOS pomoże Prosze ...taki ze mnie pisarczyk jak.......Ja już ten wzór na zawsze zapamiętam ....
Regionalne Centrum Polityki Społecznej
.......................
........................
Kierownik Ośrodka Pomocy Społecznej w Pajęcznie w trybie art. 23a ustawy o świadczeniach rodzinnych wnosi o ustalenie, czy w sprawie Pani .................. mają zastosowanie przepisy o koordynacji systemów zabezpieczeń społecznych.
Pani ............................ zam. ......................................... pobierała zasiłek rodzinny od .................... do .......................... oraz złożyła wniosek na zasiłek rodzinny wraz z dodatkami w tut. Ośrodku na okres zasiłkowy ................. w dniu ........................ W załączeniu Ośrodek przesyła kopie decyzji.