jak urodziły sie bliźniaki, a matka idzie na url.wychow. płacimy dodatek z tyt.urlopu na jedno czy na dwoje dzieci (pracodawca przyznał na dwoje dzieci urlop)
dodatki dwa, taka jest uchwala NSA, przepisu ustawy nie zmienia bo to nie on byl tutaj problemem tylko jego interpretacja - NSA wskazalo jak powinien byc interpretowany i to sié tyczy kazdego organu wydajacego decyzje i odwolawczego.
w jakim kraju my żyjemy ludzie!!!!!nie będzie nic zmienionego w ustawie, NSA jest organem najwyższym i nie tylko WSA ale i MOPS muszą do tej decyzji się ustosunkować jak nie bedzie tego czynić wtedy przeciwko Wam MOPSOM posypią się sprawy Sądowe, przeczytacie uzasadnienie mam nadzieję, że Was oświeci, ja ze swojej strony walczę z innymi i nagłośnimy to na całą Polskę ze wygrałyśmy więc posypią się chyba miejsca pracy
jakie sprawy sądowe się posypią względem nas?
Dlaczego nie potraficie wskazać winnych tego zamieszania tylko zawsze wskazujecie tego ostatniego w łańcuchu pokarmowym?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Ja mam w chwili obecnej drugi taki przypadek- drugi raz odmówie a SKO drugi raz przyzna uchwały NSA są dla sądów administracyjnych my mamy ustawę a w ustawie nic sie nie zmieniło więc trzeba dawac odmowy i podpowiadac rodzicom zeby sie odwoływali i tyle.