Dostaję pismo o niepłaceniu przez osoby pobierające dodatek. Na jednym pismie 3 osoby.
Jak rejestrujecie takie pismo w spisie spraw? jako jedną sprawę czy 3 czy jeszcze inaczej? To pismo do której sprawy dopiąć? kserować? założyć jakąś teczkę zbiorczą?
W numerze sprawy tej wstrzymującej odnosicie się jakoś do numeru decyzji przyznającej dodatek?
JRWA a dodatki mieszkaniowe
- marci
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR/FA/DM/dodatki/inne
- Kontakt:
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: JRWA a dodatki mieszkaniowe
Jak zrobisz, tak będzie.
Nie ma to większego znaczenia. Rejestruj to jako jedną sprawę. Jako jeden wpis. I najlepiej mieć to w jakiejś teczce/segregatorze zwanej, nie wiem, zaległości czynszowe, czy jakkolwiek podobnie.
Co do ostatniego pytania - nie wiem, o co pytasz. Numer sprawy czym jest? Generalnie posługujmy się logiką i ograniczaniem zakresu bezsensownej, niczemu nie służącej pracy, numer decyzji przyznającej dodatek przyda nam się tylko przy wydawaniu decyzji wstrzymującej lub wznawiającej. Cała reszta to Twoja inwencja.

Co do ostatniego pytania - nie wiem, o co pytasz. Numer sprawy czym jest? Generalnie posługujmy się logiką i ograniczaniem zakresu bezsensownej, niczemu nie służącej pracy, numer decyzji przyznającej dodatek przyda nam się tylko przy wydawaniu decyzji wstrzymującej lub wznawiającej. Cała reszta to Twoja inwencja.
Oprócz JRWA a dodatki mieszkaniowe - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Zadłużenie względem wspólnoty a dodatek mieszkaniowy
dochod - jak liczyć
Jak policzyć dodatek z os. niepeł. w składzie rodziny
decyzja zmieniająca w części kwoty DM?
Czy dodatek się nie należy?
Prośba o sprawdzenie dodatku mieszkaniowego
Wygaszenie decyzji w programie Puma
Zarządca a właściciel
Brak tytułu prawnego lokalu
ryczałt a ogrzewanie i ciepła woda z fotowoltaiki
MGOPS co wliczyć do dochodu?