już wiedzą co zrobią
już wiedzą co zrobią
Pani aktualnie pobiera emeryturę., którą kiedyś otrzymała z tytułu sprawowania opieki nad niepełnosprawnym synem( spełniając tamte wymagania ) Dzisiaj powiadomiła mnie po powrocie z Sejmu , że jak tylko dostaną najniższe wynagrodzenie ( a dostaną najpóźniej w ciągu 48 godzin - tak twierdzi) rezygnuje z emerytury i przejdzie na świadczenie pielęgnacyjne. Czy może tak sobie zaraz zrezygnować z emerytury i przejść na śp. Trochę mi to nie pasuje.....
Re: już wiedzą co zrobią
jak zrezygnuje z emerytury to zostanie bez grosza, jest do emerytury uprawniona i nie robi łaski nie chcąc jej, świadczenia nie dostanie
ja już też słyszałam takie opinie i pretensje od osób, które są na wcześniejszej emeryturze na niepełnosprawne dzieci
no to się zacznie młyn
Nie będzie mogła zrezygnować ze wcześniejszej emerytury, a jeśli nawet, to my nie będziemy mogli jej płacić ŚP, bo jest uprawniona do emerytury
zaczyna się
no to się zacznie młyn
Nie będzie mogła zrezygnować ze wcześniejszej emerytury, a jeśli nawet, to my nie będziemy mogli jej płacić ŚP, bo jest uprawniona do emerytury
zaczyna się
\'no to zobaczycie czy nie będzie im się należało ŚP. \'
Nie będzie
Nie będzie

dokładnie Iks, nie będzie. Zapis jest jasny i prosty jak budowa cepa. Kr może myśleć inaczej. Ma takie prawo.
Iks jak tam u Ciebie z mysleniem logicznym,widzę ,że masz duzy problem.
Oprócz już wiedzą co zrobią - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Wstydzić się powinni.
Wstydzić się powinni
termin proszę o opinie
odsetki od nienależnie pobranych świadczeń
MANIFESTACJA 27.03.2014
pod Sejm
SZO
Przykrość ...
sygnity decyzja nienależnie pobrana
ile dni ????
pod sejm po podwyżkę wynagrodzenia ..
zarejestrowana w UP od 27.01.2014 z prawem do zasiłku od 02.02.2014
Co robić po wyroku sadu SZO PILNE !!!!!!
wniosek do SKo o unieważnienie decyzji
pomóżcie
uczenica a wychowawczy