Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 14 sie 2008, 10:58

Halina ma rację! nie róbcie problemów. Kontrakt socjalny jest taki sam jak w pomocy społe tylko nakleic na niego logo PO kL.!!!!!!!!
~xxx

Napisano: 11 wrz 2008, 13:42

Ja zawiązałam już 5 kontraktów socjalnych w ramach tego projektu. Moje kontrakty sa na drukach jakie posiadał GOPS(te, co w ustawie).I jedynie w III.- w działaniach wspomniałam o przystąpieniu do realizacji projektu finansowanego z EFS i obok pieczęci ośrodka wstawiłam pieczątke EFS.
~Pracownik socjalny- Z.

Napisano: 24 wrz 2008, 21:33

jak ktoś posiada jakieś wzory wypełnionych kontraktów socjalnych w ramach POKL to ja również proszę o przesłanie na adres email - [email protected] - Z góry dziękuję
~Mała

Napisano: 01 paź 2008, 21:15

proszę o wzór kontraktu socjalnego - kapitał ludzki bo mam go przeprowadzić a nie mam pomysłu z góry dziękuje adres email lejla@123
~lejla

Napisano: 06 paź 2008, 0:48

Witam - jakby ktoś mógł i mnie wysłac taki wzór kontraktu - byłabym wdzięczna [email protected]
Z góry dziekuje
~Julka

Napisano: 17 paź 2008, 12:46

zwracam się z gorącą prośbą jeśli ktoś posiada wzór kontraktu socjalnego to proszę prześlijcie mi go ma email [email protected]
~paulina

Napisano: 22 paź 2008, 13:15

Witam - jakby ktoś mógł i mnie wysłac taki wzór kontraktu - byłabym wdzięczna [email protected]
Z góry dziekuje

~Eliza

Napisano: 23 paź 2008, 9:35

Ja również proszę o taki wzór do POKL. Nigdy nie zawierałam kontraktów więc mam problem! Z góry dziękuję! Mój adres
[email protected]
~karolina

Napisano: 29 paź 2008, 12:42

ja także proszę o wzór kokontaktu do pokl. z góry dziękuję. Proszę na adres [email protected]
~gopsik

Napisano: 29 paź 2008, 15:55

witam, równiez proszę o wzór kontraktu socjalnego w ramach programu systemowego Po KL, zgóry Dziękuje i POzdrawiam
~Peter_B

Strona 2 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x