Kapitał Ludzki - kontrakt socjalny - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 29 paź 2008, 16:00

witam, równiez proszę o wzór kontraktu socjalnego w ramach programu systemowego Po KL na [email protected], zgóry Dziękuje i POzdrawiam
~Peter_B

Napisano: 29 lip 2009, 16:31

ja także proszę o przesłanie druku kontraktu socjalnego niezbędnego przy projekcie POKL
~ewa

Napisano: 31 lip 2009, 11:42

Jeśli ktoś posiada jakieś wzory wypełnionych kontraktów socjalnych w ramach POKL, to ja bardzo proszę o przesłanie na adres [email protected] . Jestem pracownikiem socjalnym zatrudninym w ramach POKL i jeszcze nigdy nie zawierałam kontraktów, więc mam problem.
~ala

Napisano: 13 sie 2009, 12:00

Jeśli ktoś posiada jakieś wzory wypełnionych kontraktów socjalnych w ramach POKL, to ja bardzo proszę o przesłanie na adres [email protected] . Nigdy nie zawierałam kontraktów, więc mam problem. Z góry dziękuję
~Iwona

Napisano: 08 wrz 2009, 18:48

ale wy wariujecie-czy wszyscy to początkujący prac. socjalni?
~eks

Napisano: 17 lis 2009, 12:56

jeśli ktoś ma wzór wypełnionego kontraktu socjalnego proszę o przesłanie na adres [email protected]
~bożena

Napisano: 02 gru 2009, 13:46

proszę o wzór wypełnionego kontraktu socjalnego. sprawa pilna.
proszę wzor kontraktu przesłać na adres: [email protected].
dziękuję
~anna

Napisano: 05 sty 2010, 21:35

LUDZIE I WY PRACUJECIE W POMOYCY -WSTYD!!!!!!!!!
~cela

Napisano: 28 sty 2010, 16:48

wstyd to kraść!!!!
~eko

Napisano: 20 kwie 2010, 12:25

Witam, czy ma Pani może wzór WYPEŁNIONEGO kontraktu socjalnego? Bardzo pilnie potrzebuje, jestem początkującym pracownikiem mój adres [email protected]
~nikita

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x