Karta Dużej Rodziny - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 04 cze 2014, 9:36

z tego co mi wiadomo Karta dużej Rodziny będzie w każdej gminie, wchodzi w życie 16 czerwca, zlecone do realizacji przez Burmistrza ... tzn. on przekaże nam

1 pracownik do 50 tys osób w gminie na obsługę rodziny 8 zł z jakimiś groszami....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się:

Napisano: 04 cze 2014, 11:06

gosiaaa pisze:a jest gdzieś projekt uchwały
strona MPiPS - BIP - projekty aktów prawnych - Projekty Programów i inne
link poniżej

https://www.mpips.gov.pl/bip/projekty-ak ... dzietnych/
asia 1

Napisano: 04 cze 2014, 11:13

Zjem Ci Chleb pisze:z tego co mi wiadomo Karta dużej Rodziny będzie w każdej gminie, wchodzi w życie 16 czerwca, zlecone do realizacji przez Burmistrza ... tzn. on przekaże nam

1 pracownik do 50 tys osób w gminie na obsługę rodziny 8 zł z jakimiś groszami....

Podstawowa wysokość kosztów wynosi 8,93 zł za realizacje programu w odniesieniu do jednej rodziny wielodzietnej korzystającej z Karty.

Rządowy program dla rodzin wielodzietnych realizowany będzie od dnia 16 czerwca br.
Projekt przedmiotowego programu znajduje się na stronie internetowej biuletynu informacji publicznej Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej w zakładce „Projekty aktów prawnych/Projekty programów i inne”.
asia 1

Napisano: 04 cze 2014, 12:06

a gdzie jest do chol..ery to nieszczęsne rozporządzenie - nie projekt
madzia11

Napisano: 04 cze 2014, 12:10

na sac przyszły wyjasnienia
dorii

Napisano: 04 cze 2014, 12:31

wysłałam zerowe a teraz bym musiała to poprawić i wpisać dane, co mam zrobić, żeby cofnąć sprawozdanie?
karolinanina

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x