karta duzej rodziny mam dotacje jaki paragraf?

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
Alka

karta duzej rodziny mam dotacje jaki paragraf?

Post autor: Alka »

mam pismo o przyznaniu dotacji , karta duzej rodziny, jak podchodzicie do tego tematu? jaki paragraf? czy to sa koszty drukowania kart? czyli zaplata dla drukarni 4300? może jest cos wiecej gdzies na ten temat, pomóżcie.
ania10

Re: karta duzej rodziny mam dotacje jaki paragraf?

Post autor: ania10 »

no właśnie gdzie te "ogromne" pieniądze zaszufladkować? czy są to koszty jakiejś usługi czy kawałek wynagrodzenia, chociaz przy takich pieniądzach to za duzo zabawy z rozpisaniem wynagrodzenia. Niech wypowie sie ktoś zorientowany w temacie
Halszka

Post autor: Halszka »

na paragraf 4210 daję oraz 4010 , kart nie drukujemy dostajemy gotowe , my tylko przyjmuejmy wnioski i rejestrujemy rodziny w systemie
gops c

Post autor: gops c »

czy ktoś dostał dotacje na w/w cel i może podzielić się na co rozpisał? Z góry dziękuję.
aga7

Post autor: aga7 »

dam chyba na 4210, długopis, ołówek, druki-wnioski. Chociaż w rozporządzeniu nie ma jasno na co. To wydatki poniesione na realizację programu w par.19,4,4.
I dalej w par.25, Koszt realizacji programu......
Może ktoś się jeszcze wypowie.
Halszka

Post autor: Halszka »

W informatorze jest napisane żeby przeznaczać na wynagrodzenie pracownika
Gość

Post autor: Gość »

Halszka w jakim informatorze jest to napisane?
Baśka

Post autor: Baśka »

Też dostałam już zwiekszenie dotacji. Jaki paragraf wydatków zastosowaliście? Tylko 4010 czy 4110 i 4120 też?
Anna5

Post autor: Anna5 »

Jestem świeżo po urlopie i nie mam pojęcia jak mają się te koszty z Rozp. - 8,93 zł. lub 50% (8,93 na pół!) z wynagrodzeniem i innymi wydatkami? Wydatki na wnioski już ponieśliśmy a plan nie wprowadzony (podobnie asystent rodziny realizowany bez środków wojewody) koszmar
Ninka

Post autor: Ninka »

Ja rozpisałam na 4010,4110,4120.
ODPOWIEDZ