Wydaje mi się, że najlepiej dla Ciebie, jeśli będą wynikały z wniosku. Któregoś roku, przy sprawdzaniu dokumentacji przez PFRON, zarzucili mi, że miałam coś w karcie oceny merytorycznej, a nigdzie na wniosku takiej informacji nie miałam. Argument, że w mniejszych powiatach znamy wnioskodawców i ich sytuację, nie był dobrym argumentemlena8 pisze: ↑26 lut 2020, 9:50Proszę powiedzcie czy kryteria oceny ustalone przez nas mają wynikać tylko z wniosku? to znaczy, że system automatycznie będzie przydzielał określone punkty na podstawie informacji z wniosku? myślałam że przygotuje jeszcze dodatkowy załącznik gdzie będę miała informacje do oceny merytorycznej ale jak to ma tak wyglądać to ten pomysł jest bez sensu.
Wg mnie to nie przeszkadza, jeśli pracuje i jednocześnie studiuje to ma więcej punktów, jest aktywny i w pierwszej kolejności powinien dostać dof.ewaaa pisze:A co w sytuacji gdy będziemy mieć zatrudnionego studenta ? do tej pory mieliśmy zapis w karcie oceny - należy uwzględnić jeden przypadek a w SOW nie widzę możliwości zamieszczenia takiej uwagi i co wtedy mam przyznać punkty i za zatrudnienie i dodatkowo że jest studentem ?