karta rodziny i seniora

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
zxc

karta rodziny i seniora

Post autor: zxc »

do Opolskiej karty rodziny i seniora jeżeli matka składa na dzieci córka 21 lat i studiuje i drugie 17 lat do wniosku matka ma dołączyć zaświadczenie ze studiów córki i zaświadczenie ze szkoły syna i kserokopię dowodu osobistego lub aktu urodzenia dzieci. Zastępuję kolerzankę i nie wiem czy dobrze proszę o pomoc.
zxc

Re: karta rodziny i seniora

proszę nikt mi nie pomoże :|
junior

Post autor: junior »

a gdzie trzecie dziecko? jeśli dziecko ma 21 lat to potrzebujesz jegosaświadczenia ze szkoły i dowodu osobistego matki i tego dziecka. w przypadku dziecka 17 lat potzebujesz aktu urodzenia i nic wiecej.
zxc

tu mi chodzi o opolską kartę Rodziny i seniora więc nie musi być trzecie dziecko
junior

Post autor: junior »

aaa to przepraszam:) jeśli przyznawana jest na zasadach ogólnopolskiej Karty to rozwiązanie jest takie jak napisałem wyżej a jesli nie to nie pomogę:)
ewa27

Post autor: ewa27 »

Witaj. Normalnie przyjmujesz wniosek. i w adnotacji piszesz że dziecko dalej uczy się. Nic nie kserujesz, ewentualnie dla swojej wiadomości. A jak coś to zadzwoń do osób zajmujących się OKRiS.
ODPOWIEDZ