kasa-odwieczny temat
Re: kasa-odwieczny temat
podajcie jakie sa ,,widełki,,(NETTO) u WAS W PLACÓWKACH DLA ST.WYCHOWAWCY
dla wyróżniających się pracowników są premie, dla szczególnie wyróżniających się- wyższe widełki
Jak będę miała okazję, to zapytam się dyrekcji jak to wygląda w teorii.U nas wygląda to tak,że są tylko młodsi wychowawcy i wychowawcy (starszych brak)no i zakały z karty (w tym ja ) oraz opiekunki.Wśród wychowawców z kp nie ma dramatycznych różnic w poborach Opiekunka z dłuższym stażem zarabia mniej więcej tyle co wychowawca.

jak sądzisz bella -w ktorej grupie nas zaszeregują od stycznia 2014?
u mnie wychowawcy z kp zaczynajacy prace dostaja 2650brutto a Ci co pracuja 5lat maja 2700zł brutto-takie sa widełki:(
U nas dyrekcja twierdzi, że z racji lat pracy zostaniemy starszymi wychowawcami.Natomiast kobieta z księgowości powiedziała, że nie zabiorą nam zasadniczej.Nie wiem czy ten scenariusz się sprawdzi, czy nie.Na pewno będziemy konsultować się z prawnikiem oraz negocjować z organem prowadzącym. A tak naprawdę, to myślę, ze nie mają jeszcze na nas pomysłu, nie słyszałam żadnej konkretnej wypowiedzi w naszej sprawie.
A może ktoś wie w jaki sposób rozwiązali \"problem\" karty w ośrodkach adopcyjnych?
A może ktoś wie w jaki sposób rozwiązali \"problem\" karty w ośrodkach adopcyjnych?
U nas brutto wychowawca zarabia 1900 zł...
jest też śmieszny dodatek za pracę w godzinach nocnych (jakieś 7 zł za całą noc).
jest też śmieszny dodatek za pracę w godzinach nocnych (jakieś 7 zł za całą noc).
u mnie początkujący wychowawca 1800 zł brutto. czyli marniutko. cieszcie się ci z większą stawką
Tak a u mnie poczatkujący 1560 złotych brutto i jak można niżej?
Oprócz kasa-odwieczny temat - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
kontrola zarządcza
Raport NIK
podpowiedzcie:)
ME w piłce nożnej dzieci z ddz
całodobowa opieka w SOSW
pełnoletni wychowanek w placówce
pełnoletni wychowanek w placówce
wakacje
Usamodzielnienie
lęki/płacz dziecka przed powrotem do RDD
Świadczenia urlopowe
FLASHMOB -makarena 11 maja juwenalia Uniwersytetu Łódzkiego