kasa-odwieczny temat

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~kp

Re: kasa-odwieczny temat

Post autor: ~kp »

podajcie jakie sa ,,widełki,,(NETTO) u WAS W PLACÓWKACH DLA ST.WYCHOWAWCY
~bella

Post autor: ~bella »

dla wyróżniających się pracowników są premie, dla szczególnie wyróżniających się- wyższe widełki ;) Jak będę miała okazję, to zapytam się dyrekcji jak to wygląda w teorii.U nas wygląda to tak,że są tylko młodsi wychowawcy i wychowawcy (starszych brak)no i zakały z karty (w tym ja ) oraz opiekunki.Wśród wychowawców z kp nie ma dramatycznych różnic w poborach Opiekunka z dłuższym stażem zarabia mniej więcej tyle co wychowawca.
~kn

Post autor: ~kn »

jak sądzisz bella -w ktorej grupie nas zaszeregują od stycznia 2014?
~zosia

Post autor: ~zosia »

u mnie wychowawcy z kp zaczynajacy prace dostaja 2650brutto a Ci co pracuja 5lat maja 2700zł brutto-takie sa widełki:(
~bella

Post autor: ~bella »

U nas dyrekcja twierdzi, że z racji lat pracy zostaniemy starszymi wychowawcami.Natomiast kobieta z księgowości powiedziała, że nie zabiorą nam zasadniczej.Nie wiem czy ten scenariusz się sprawdzi, czy nie.Na pewno będziemy konsultować się z prawnikiem oraz negocjować z organem prowadzącym. A tak naprawdę, to myślę, ze nie mają jeszcze na nas pomysłu, nie słyszałam żadnej konkretnej wypowiedzi w naszej sprawie.
A może ktoś wie w jaki sposób rozwiązali \"problem\" karty w ośrodkach adopcyjnych?
~Maja

Post autor: ~Maja »

U nas brutto wychowawca zarabia 1900 zł...
jest też śmieszny dodatek za pracę w godzinach nocnych (jakieś 7 zł za całą noc).
~iw

Post autor: ~iw »

u mnie początkujący wychowawca 1800 zł brutto. czyli marniutko. cieszcie się ci z większą stawką
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Tak a u mnie poczatkujący 1560 złotych brutto i jak można niżej?
~mirek

Post autor: ~mirek »

Mozna 1500 zł brutto
ODPOWIEDZ