kdr- nowy system
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
kdr- nowy system
nowy system informatyczny, widzę weryfikacje w bazie PESEL dostępną
- Załączniki
-
- Nowy dokument.zip
- (1.72 MiB) Pobrany 286 razy
Re: kdr- nowy system
Właśnie mam pytanie odnośnie Dokumentacji użytkownika (moduł obsługi KDR)wersja 1.0.0 czy to tyczy się tego programu do kdr który aktualnie obsługujemy bo tak szczerze to nie mogę zrozumieć tej instrukcji czego tak naprawdę się to tyczy bo brzmi skomplikowanie a ten program aktualny wcale do trudnych nie należy..czy ktoś wie o co chodzi z ta wersja 1.0.0
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Umiscilem instrukcje programu na ktorym bedziesz pracowac od styczniakdr2015 pisze:Właśnie mam pytanie odnośnie Dokumentacji użytkownika (moduł obsługi KDR)wersja 1.0.0 czy to tyczy się tego programu do kdr który aktualnie obsługujemy bo tak szczerze to nie mogę zrozumieć tej instrukcji czego tak naprawdę się to tyczy bo brzmi skomplikowanie a ten program aktualny wcale do trudnych nie należy..czy ktoś wie o co chodzi z ta wersja 1.0.0
Najwieksze przeraszenue, ze pisza o koniecznosci skanowania dokumentow i dolaczania w programie
no i właśnie o to chodzi najbardziej tym jestem przerażona bo po co to przecież jest dobrze tak jak do tej pory a coś czuje że z tym programem będą same problemy
a ten program jest już gdzieś dostępny czy dopiero od stycznia??
Z tej instrukcji wynika że będziemy musieli skanować załączniki do wniosku, jestem przy 12 stronie i już mam dość 

Wiecie co, dzisiaj nasz Burmistrz dostał jednorazowy login do nowego systemu, i ops-y sobie je mają zmieniać na swoje hasła.
A do tego nowego programu to będziemy się logować przez internet tak jak do RI KDR czy to trzeba zainstalować na komputerze? Wie ktoś???
Oprócz kdr- nowy system - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
Potwierdzacie
Informacja!!!!
KDR nie będzie w Ośrodkach
Ważne pytanie?
e-learning
pojęcie: mający na utrzymaniu
Przyznanie nowej KDR dla os, która wcześniej ją posiadała
Sprawozdanie
rodzina nie mieszka razem
ZAPYTANIE
Kto wnioskodawcą?