KDR-rejestr
KDR-rejestr
Moi drodzy może macie już zrobiony rejestr Karty Dużej Rodziny
. Proszę o załączenie wzoru.

Re: KDR-rejestr
Ja tylko pisałam LP, Nazwisko i imię, miejsce zamieszkania oraz data złożenia wniosku. Założę jeszcze rejestr wydawania tych kart w którym będzie LP, Nazwisko i imię Adres zamieszkania, nr karty, data odbioru i podpis
- Zjem Ci Chleb
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zrób tak jak Mucha772 ja mam prawie identycznie, jeden do rejestracji wniosków a drugi do wydawania kart....
Ja zrobiłam tak samo, wpisałam jeszcze kolumnę - Liczba dzieci wchodzących w skład rodziny korzystających z programu. Przyda się do przygotowania sprawozdania, nie trzeba będzie wertować po wnioskach.
zrobiłam podobnieMucha772 pisze:Ja tylko pisałam LP, Nazwisko i imię, miejsce zamieszkania oraz data złożenia wniosku. Założę jeszcze rejestr wydawania tych kart w którym będzie LP, Nazwisko i imię Adres zamieszkania, nr karty, data odbioru i podpis

Co myślicie o stworzeniu jednego rejestru?
Myślałam napisać: Lp, Nazwisko, imię i adres, datę złożenia, liczbę osób w rodzinie (ogółem i dzieci), nr karty, data odbioru.
Poza tym będę miała jeszcze Potwierdzenie odbioru KDR.
Myślałam napisać: Lp, Nazwisko, imię i adres, datę złożenia, liczbę osób w rodzinie (ogółem i dzieci), nr karty, data odbioru.
Poza tym będę miała jeszcze Potwierdzenie odbioru KDR.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A czy nie łatwiej byłoby uderzyć do HD aby przygotowali możliwość druku odpowiedniego rejestru? Z mozaikowością eksportu go do pliku exel?
Ja już pierwsze kroki w tym kierunku poczyniłem, jednak odpowiedz negatywna- podejrzewam że w ilości siła więc proponuję uderzyć ze zgłoszeniami
Ja już pierwsze kroki w tym kierunku poczyniłem, jednak odpowiedz negatywna- podejrzewam że w ilości siła więc proponuję uderzyć ze zgłoszeniami
Oprócz KDR-rejestr - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
KDR trzeba mieć numer telefonu
Zapotrzebowanie na realizację Karty Dużej Rodziny
rozwód
"umocowany" członek rodziny
dotatcja na KRD
upoważnienie do wydawania decyzji
czy ma prawo do KDR?
informacja
karta dużej rodziny
Czy zgłaszamy zbiór KDR do GIODO?
Wynagrodzenie za zadanie KDR