KDR trzeba mieć numer telefonu - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 27 cze 2014, 14:07

Właśnie zaczęłam wprowadzać wniosek aby zamówić kartę dla rodziny okazało sie że muszę mieć numer telefonu bo bez tego ani rusz a w wniosku nie było rubryczki aby podali mi numer telefonu.
majka12

Napisano: 27 cze 2014, 14:28

Tak, wprowadzili jako kryterium numer telefonu ale na infolinii radzą, żeby w przypadku braku numeru telefonu wpisywać np. same 9 (999 999 999) i to rozwiązuje problem.
Do tego jeszcze w mojej gminie jest pełno wiosek, gdzie nie ma ulicy. Ja do tej pory wpisywałam nazwę miejscowości w rubrykę "ulica" idąc tym torem, że na karcie nie ma adresu tylko imię, nazwisko, pesel i data ważności. Tak może być.
piciripci

Napisano: 29 cze 2014, 18:38

Ulicy nie trzeba wpisywać nei jest polem obowiązkowym
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 30 cze 2014, 7:37

Ulicy nie trzeba, ja mówię o sytuacji, w której człowiek mieszka na wsi, gdzie nie ma ulic. Nie przewidziano we wniosku takiej sytuacji.
piciripci

Napisano: 30 cze 2014, 9:45

piciripci pisze:Ulicy nie trzeba, ja mówię o sytuacji, w której człowiek mieszka na wsi, gdzie nie ma ulic. Nie przewidziano we wniosku takiej sytuacji.
W miejscu miejscowość wpisujesz nazwę wsi i numer domu i tyle, jako miejscowość mamy wpisywać rzeczywistą miejscowość zamieszkania a nie pocztę
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 01 lip 2014, 8:35

w polu miejscowość/poczta należy wpisać: wieś/poczta (nazwa wsi/nazwa poczty) tak powiedzieli w PWPW
aaga52

Napisano: 01 lip 2014, 9:47

majka12 pisze:Właśnie zaczęłam wprowadzać wniosek aby zamówić kartę dla rodziny okazało sie że muszę mieć numer telefonu bo bez tego ani rusz a w wniosku nie było rubryczki aby podali mi numer telefonu.
jw wprowadzam bez nr telefonu
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 01 lip 2014, 9:50

ja wprowadzam bez nr telefonu, w jednym wpisałam swój, chce zobaczyć co to za informacja sms przyjdzie :D
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 01 lip 2014, 9:50

mała mii pisze:ja wprowadzam bez nr telefonu, w jednym wpisałam swój, chce zobaczyć co to za informacja sms przyjdzie :D
:lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 01 lip 2014, 10:55

ewalu pisze:
mała mii pisze:ja wprowadzam bez nr telefonu, w jednym wpisałam swój, chce zobaczyć co to za informacja sms przyjdzie :D
:lol:
ale się uśmiałam :lol: , daj znać co w tym esku napiszą :P
Naatalia

Strona 1 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x