szkoda tylko ze przy konstruowaniu wniosku nie pomysleli o tym, i tak- tam gdzie pamiętam to mówie ludziom zeby mi wpisywali ten telefon, ale czasem zapomne:)
piciripci pisze:Tak, wprowadzili jako kryterium numer telefonu ale na infolinii radzą, żeby w przypadku braku numeru telefonu wpisywać np. same 9 (999 999 999) i to rozwiązuje problem.
Do tego jeszcze w mojej gminie jest pełno wiosek, gdzie nie ma ulicy. Ja do tej pory wpisywałam nazwę miejscowości w rubrykę "ulica" idąc tym torem, że na karcie nie ma adresu tylko imię, nazwisko, pesel i data ważności. Tak może być.
melka03 pisze:No to fajnie, bo mi na pytanie gdzie wpisać nazwę wsi miła pani z infolinii odpowiedziała "w rubryce tam gdzie się wpisuje ulicę", więc tak robię. Nie mam jeszcze kart, więc teraz zastanawiam się co przyjdzie.
W takiej sytuacji masz druk niezgodny z rozporządzeniem...jadzka pisze:ja mam KDR z telefonem w googlach wpisz pap-com druki u nich zamawiałam w formacie A4 zresztą jak wejdziesz w zakładki to przekonasz się że mają przydatne druki