Witam jak robicie wypłaty w grudniu chodzi mi o wnioski złożone w listopadzie w grudniu.U mnie wygląda to tak że wypłacana tylko wnioski złożone w pazdzierniku one maja wyrownamie za pazdziernik listopad i grudzien niestety nie mam kasy na wnioski złożone w listopadzie ponieważ zasugerowała się w podreczniku że wnioski złożone od 1 listopad a do 30 listopada mają być wypłacone do 31 stycznia i teraz na wszystkie z listopad a braknie mi kasy zastanawiam się jak to zrobić może wypłacie część czy mogę domowic chociaż to koniec roku? Strony wiedzą że będą wypłaty w styczniu co robić macie pomysl
Nie wiem jak u Ciebie ale ja takich komedii nie robię.
Wszystko rozpatrzyłem i wypłaciłem nawet wnioski z końca listopada będą szły w grudniu z wypłatą za listopad. Po prostu uwzględniłem to jak co roku w zapotrzebowaniu i po problemie.
Dodatkowo może Ci się pojawić problem jak ludzie do UW będą wydzwaniać to wtedy będą Ciebie cisnąć abyś na święta wypłacił.
ja tez rozpatrzyłam wszystkie z listopada i normalnie na bieżąco jak ktos pojedynczy przychodzi tez staram sie zrobić by wypłacić w grudniu... zapotrzebowałam więcej wcześneij :0 a tamtym roku nie wypłaciłam wszystkim to chcieli kontrolę mi przysłać ale ogólnie wymigałam się :Du mnei tez było do 7 dodatkowe zapotrzebowanie jak brakowało planu
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."