Kłamaczka znowu w akcji - HYdE PaRK

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 28 paź 2015, 12:00

Kłamaczka znowu w akcji:

"Będzie się działo w Platformie Obywatelskiej. Chęć rozliczenia Ewy Kopacz ma wielu polityków tej partii. Hanna Gronkiewicz-Waltz zaciekle broniła szefowej rządu atakując tym samym Radosława Sikorskiego. Dodatkowo, jak dowiedziały się kulisy24.com, w PO szykuje się gigantyczna awantura. Kopacz miała w mediach powiedzieć zupełnie co innego, niż ustalono z zarządem partii. ..."

Ja tam nawet teraz kibicuję Kłamaczce i trzymam kciuki żeby utrzymała stołek szefa PO. Przecież tak dużo zostało jeszcze do zrobienia. Jeszcze PO jest w Sejmie. Ewa dasz radę.
aleyaya

Napisano: 28 paź 2015, 12:31

"... - Bardzo niepokoi mnie ewidentna niechęć Ewy Kopacz do przeprowadzenia wyborów na szefa PO. Mamy sytuację, w której jedyna osoba we władzach PO, która nie ma mandatu, jest przewodniczącą, ale musieliśmy taką decyzję podjąć rok temu, jak odchodził Donald Tusk – skomentował Rostowski.
Dodaje, że wczoraj na zarządzie PO premier chciała, aby wybory zaczęły się od kół, powiatów, regionów i na końcu byłyby wybory przewodniczącego partii. - Bardzo mnie to zdziwiło. Zarząd podjął decyzję, że to rada krajowa zdecyduje, jaki będzie kalendarz. Wybranego przewodniczącego PO nie ma i to musimy naprawić. Musimy zacząć od góry, a nie od dołu – powiedział były wicepremier. ..."

Ha, ha, ha, jak Kłamaczka tak traktowała opozycję to było dobrze. Teraz sami doświadczą na sobie tej dobroci.
nella

Napisano: 28 paź 2015, 18:57

jedyne co cie jeszcze podnieca to płemieł ewka :lol:
do pow. gamonia

Napisano: 28 paź 2015, 19:46

No cóż, żałosny jest los takich, jak ten co przedstawia się "do pow. gamonia". Jedyne co mu pozostało to plucie, dość uwłaczające zajęcie no ale niektórych tylko na tyle stać.
benjamin

Napisano: 29 paź 2015, 22:11

8 letnia nauka pisiorowego opluwania wszystkiego co nie pisiorowe nie poszła w las - dobre pisiorowe wzorce opluwaczy miałam :lol:
do pow. gamonia

Napisano: 29 paź 2015, 23:45

Ale PO co w ogóle dyskutować co tam się dzieje w PO i tracić energię, było, minęło i nie wroci.
Niech sobie dyskutują
Ich sprawa
Jak nie damy się wkręcić w manipulacje - zwłaszcza typu loginy sugerujące to Filomatów i Filaretów zaszczycimy świeczką 1.XI i POzostawimy samym sobie
w spokoju niech odPOczywają
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x