klauzula informacyjna 6 maja 2019 - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 12 cze 2019, 10:04

na szkoleniu mówiono że w teczce petenta ma być klauzula informacyjna z potwierdzeniem zapozoznania się i jeden egzemplarz dajemy osobie....ale jak ma to być prawidłowo. czy wystarczy jedna ogólna do wszystkich świadczeń, czy oddzielnie do kaźdego świadczenia
ola95
Stażysta
Od: 03 lip 2018, 12:33
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 12 cze 2019, 10:08

ola95 pisze:na szkoleniu mówiono że w teczce petenta ma być klauzula informacyjna z potwierdzeniem zapozoznania się i jeden egzemplarz dajemy osobie....ale jak ma to być prawidłowo. czy wystarczy jedna ogólna do wszystkich świadczeń, czy oddzielnie do kaźdego świadczenia
Czyim szkoleniu jeśli można wiedzieć?
Ja byłam u Mazurkiewicza i mówił że wystarczy dać raz chyba, że klauzula się zmieni.
Alalala
Inspektor
Od: 05 sie 2016, 9:20
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM

Napisano: 12 cze 2019, 10:35

Alalala pisze:
ola95 pisze:na szkoleniu mówiono że w teczce petenta ma być klauzula informacyjna z potwierdzeniem zapozoznania się i jeden egzemplarz dajemy osobie....ale jak ma to być prawidłowo. czy wystarczy jedna ogólna do wszystkich świadczeń, czy oddzielnie do kaźdego świadczenia
Czyim szkoleniu jeśli można wiedzieć?
Ja byłam u Mazurkiewicza i mówił że wystarczy dać raz chyba, że klauzula się zmieni.
też u tego Pana byłam, z tego co zrozumiałam przy śr, św, fa ma być klauzula...ale może się mylę. najlepiej byloby gdyby wystarczyła jedna klauzula. ale teraz przy św i przy zr bedą inne zbiory danych osobowych...przy zr bedzie skład rodziny a przy św już nie. może ktoś się wypowie jeszcze to się dowiemy
ola95
Stażysta
Od: 03 lip 2018, 12:33
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 12 cze 2019, 11:40

Osobna klauzula do każdego świadczenia, jest zostawiana w teczce świadczeniobiorcy z datą złożenia wniosku w ośrodku.
Kattis
Referent
Od: 23 sty 2018, 16:26
Zajmuję się: ŚR, FA, DM

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x