Kolejne dziecko do FA
- Małgosia W.
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Kolejne dziecko do FA
Pani pobiera FA na jedno dziecko. Teraz złożyła wniosek na drugie. Ten sam dłużnik. Postepowanie wobec dłużnika mam na etapie prokuratury. Czy teraz podejmuje od nowa wszystkie działania wobec dłużnika? czyli wzywam go na wywiad itd..? Jednak to inne dziecko. ...
Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą.
Witold Gombrowicz
Witold Gombrowicz
Re: Kolejne dziecko do FA
...ale DŁ jeden, a przecież zgodnie z ustawą podejmujesz działania WOBEC dłużnika
Nie ma to znaczenia, że dłużnik jest jeden.
Postępowanie podejmujesz od nowa w momencie, gdy je zakończyłaś.
Czy wysłałaś już informację do KS czy czekasz na wynik postępowania z prokuratury?
Jeśli nie wysłałaś jeszcze informacji, włączasz to drugie postępowanie do pierwszego, bo ono się jeszcze toczy.
Jeśli postępowanie masz już zakończone, to niestety musisz wszcząć drugie od nowa.
Postępowanie podejmujesz od nowa w momencie, gdy je zakończyłaś.
Czy wysłałaś już informację do KS czy czekasz na wynik postępowania z prokuratury?
Jeśli nie wysłałaś jeszcze informacji, włączasz to drugie postępowanie do pierwszego, bo ono się jeszcze toczy.
Jeśli postępowanie masz już zakończone, to niestety musisz wszcząć drugie od nowa.
- Małgosia W.
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dzięki kawa
tak myślałam... mam już wysłany wniosek do prokuratury wiec oni już sprawę maja w toku więc musze te same czynności podjąć w sprawie tego kolejnego wniosku i dziecka 

Nie wiem jaki jestem, ale cierpię, gdy mnie deformują... Wbrew wszystkiemu chcę być sobą.
Witold Gombrowicz
Witold Gombrowicz
Oprócz Kolejne dziecko do FA - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
CO DALEJ MAM ZROBIĆ
czy ktoś mnie oświeci co z BIGEM OD 01.07.2015?
do Elmera i wszystkich chętnych do pomocy
rejestracja do KBIG
czy należy się FA
TW
Co Wy na to ?
sprawozdanie
utrata i uzyskanie dochodu
zawieszenie egzekucji bieżących
nemezis?
czy kolejna decyzja? POMÓŻCIE
do którego US
Sygnity dane do sprawozdania