kolejne z serii pytań do MPiPS - w kontekście śmierci bliźniaków - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 21 sty 2014, 11:35

emilka Ty przypominasz mi drugą dzibar i to twoje wypowiedzi są żenujące i prymitywne
~magda

Napisano: 21 sty 2014, 11:37

emilka, po prostu miej i zachowaj proporcje. w większości twoich wypowiedzi przejawia się megalomania.
~p

Napisano: 21 sty 2014, 11:38

wwz słuszna uwaga ..dobro człowieka a więc ochrona jego życia i zdrowia jest najważniejsza..
pamiętajmy zatem o tym przy realizacji ustawy o Pomocy Społecznej a tym bardziej przy realizacji zadań z Ustawy o wsparciu rodziny i pieczy zastępczej - preambuła stanowi o dobru dziecka i rodziny WIELKIMI LITERAMI...i za każdą pomyłkę będą nas rozliczać.
Nie radzę zatem iść drogą wzajemnej zawiści i oskarżania
\" kij ma zawsze dwa końce \"
~emilka

Napisano: 21 sty 2014, 11:43

o proszę madzia pokojarzyła ..jak dobrze . Choć tyle w temacie

~emilka

Napisano: 21 sty 2014, 11:46

Emilka, nie mam zamiaru z Tobą polemizować. Wypowiedziałam się na dany temat tak jak to widzę i odczuwam na własnej \"skórze\". Nie ma w tym żadnej zawiści tylko bolesna prawda. Chciałoby się w tym momencie krzyknąć \"Król nagi\". I to wszystko z mojej strony w tym temacie.
~wwz

Napisano: 21 sty 2014, 11:50

z mojej strony również ...
podobnie jak TY i większość tu - wypowiedziałam się tak jak JA to widzę - i tak powinno być to uznane , po co więc
perd..lenie

Nie lubicie prowokacji - czemu zaczynacie ?
~emilka

Napisano: 21 sty 2014, 11:53

a może wstrzymacie się od ferowania wyroków do czasu konkretnych wyników postepowań wyjaśniających? nie zachowujcie się jak dziennikarze, wietrzący wszędzie sensacje, byle temat dobrze się sprzedał.
~Kali

Napisano: 21 sty 2014, 12:08

No własnie emilka po co to pier...lenie
~kasia

Napisano: 21 sty 2014, 12:27

BadAss - jakiś/aś Ty jesteś dosłowny/a?

swoje refleksje w tej sprawie (nie tylko swoje ale także koleżanek) prześlę i do mpips i do naszego (?) uw, tekst celowo w takiej formie zamieściłem na ops.pl żeby poznać stanowisko innych, stanowisko merytoryczne (ale nie komentarze w rodzaju \"Anka jest gupia\"), niewykluczone że gdybym to wrzucił na główną stronę (w bardziej cywilizowanej formie) byłby lepszy efekt ale nie chciałem zawracać głowy Andrzejowi

... zdziwisz się ale .... zaglądają
~lotsy

Napisano: 21 sty 2014, 12:28

oj kaśka, kaśka.... czas ci rozum mieć. Pracownikiem Opieki jesteś;)

Bierz przykład z ~Kali - mądrze mówi.
~emilka

Strona 2 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x