kolejne z serii pytań do MPiPS - w kontekście śmierci bliźniaków - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 3    [ Posty: 30 ]

Napisano: 21 sty 2014, 12:35

pracownikiem \'\'opieki\'\' to może Ty jesteś,bo ja jestem pomocy społecznej
~kasia

Napisano: 21 sty 2014, 12:38

hmm... wypowiedź Emilki: \"...twoje zachowanie jest tak żenujące i prymitywne - że szkoda cokolwiek pisać, nie mniej jednak mam świadomość , że nie wiesz o czym piszesz- dlatego pozostaje Ci współczuć intelektu. Już nawet nie słyszy się takich tekstów od najgorszych meneli... \"
lub kolejna:
\" ...czas ci rozum mieć. Pracownikiem Opieki jesteś;) \"

czyli jak zwykle jad, agresja, szyderstwo, wyzwiska - uwaga ta Pani nie przyjmuje do wiadomości innego zdania niż swoje własne wydumane teorie i z miejsca przystępuje do napaści...
~anka

Napisano: 21 sty 2014, 14:04

Emilia pisze

\"twoje zachowanie jest tak żenujące i prymitywne (...) pozostaje Ci współczuć intelektu. Już nawet nie słyszy się takich tekstów od najgorszych meneli...\"

A potem pisze:

\"Nie radzę zatem iść drogą wzajemnej zawiści i oskarżania\"

Do zdiagnozowania przez psychiatrę. Biedna dziewczyna...
~do żenującej emilki

Napisano: 21 sty 2014, 14:08

przecież to dzibar zmieniła tylko imię na ładniejsze, a wypowiedzi i tok rozumowania jest taki sam jak dzibar chyba,ze to jej sobowtór.
~magda

Napisano: 21 sty 2014, 14:08

Niezwłocznie po odebraniu dziecka, nie później jednak niż w ciągu 24 godzin, pracownik socjalny ma obowiązek powiadomić sąd opiekuńczy o dokonaniu interwencji oraz miejscu umieszczenia dziecka. Następnie sąd niezwłocznie (nie później niż w ciągu 24 godzin) wydaje orzeczenie o umieszczeniu dziecka w rodzinie zastępczej albo placówce opiekuńczo–wychowawczej. Sąd może także zadecydować o powrocie dziecka do rodziny.

https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/7 ... zinie.html
~głos

Napisano: 21 sty 2014, 14:11

no wiesz jeśli piszesz teksty typu \"szpital bez klamek ..
nie tyle drwisz ze mnie- co z chorych psychicznie ..
inną kwestią jest osadzanie kogoś na podstawie doniesień z mediów..co robicie cały czas .

\" kto nie jest z nami - jest przeciwko nam ..tak łopieko ?
~emilka

Napisano: 21 sty 2014, 14:20

no i co nie mam racji,ze to dzibar\'\'nie ma co \'\'drwić z chorych psychicznie\'\'
~magda

Napisano: 21 sty 2014, 14:26

magda wstyd , wstyd , wstyd ....
~magda

Napisano: 21 sty 2014, 14:34

łopieki - a co innego jak nie łopieki ...o jakiej pomocy społecznej wy dziewczyny mówicie ?
Nie oszukujmy się .
~ewcia

Napisano: 21 sty 2014, 15:37

No,no ładne i dobrze sformułowane pytania są do MPiPS
~Iza

Strona 3 z 3    [ Posty: 30 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x