Będzie telefon o 4 rano i Ambroży podpiszeKorowiow pisze:@voodoo - ja się na razie wstrzymuję, jakby się guzdrali solidnie to awaryjnie będziemy drukować z tego wzoru od MRPiPS.
Jak chcesz to dawaj, ale pouczenia to już tak deczko nieaktualne będą w pewnych miejscach, więc jakby co to pan/i powiedzą "a te niedobrze urzędniki mi nic nie powiedzieli a we wniosku źle pisze".Krzysztof01 pisze:Jeżeli nasz formularz na bieżący okres zawiera wszystkie potrzebne informacje, to czy nie można po prostu go wykorzystywać w nowym okresie?
jaki Ambroży????????????????? ADRIAN!!!!!!ludek pisze:Będzie telefon o 4 rano i Ambroży podpiszeKorowiow pisze:@voodoo - ja się na razie wstrzymuję, jakby się guzdrali solidnie to awaryjnie będziemy drukować z tego wzoru od MRPiPS.
Na pewno Adrian a nie Aleksander?kontolanik pisze:jaki Ambroży????????????????? ADRIAN!!!!!!ludek pisze:Będzie telefon o 4 rano i Ambroży podpiszeKorowiow pisze:@voodoo - ja się na razie wstrzymuję, jakby się guzdrali solidnie to awaryjnie będziemy drukować z tego wzoru od MRPiPS.