komunikat "znaleziono rodzinę"
-
- Stażysta
- Zajmuję się: PS, KDR
- Kontakt:
komunikat "znaleziono rodzinę"
Wprowadzam wniosek do systemu SI KDR.
wyświetla mi się komunikat:
" Znaleziono rodzinę" a następnie "Nastąpi przekierowanie do ekranu wyboru rodziny"
"We wniosku wystąpiły osoby, które zostały już zarejestrowane w systemie i należą do rodziny/rodzin zaprezentowanych poniżej"
Pani, złożyła wniosek dla rodziców, którzy mieli na utrzymaniu co najmniej 3 dzieci, a dwa lata wcześniej córka sama złożyła na swoje dzieci. Moje pytanie: czy wybieram z tej funkcji tą osobę ? Czy jak ją wybiorę to w aktualnym wniosku nie podbierze mi jej roli jako rodzic (tak jak widnieje przy wyborze jej rodziny) ?
" Znaleziono rodzinę" a następnie "Nastąpi przekierowanie do ekranu wyboru rodziny"
"We wniosku wystąpiły osoby, które zostały już zarejestrowane w systemie i należą do rodziny/rodzin zaprezentowanych poniżej"
Pani, złożyła wniosek dla rodziców, którzy mieli na utrzymaniu co najmniej 3 dzieci, a dwa lata wcześniej córka sama złożyła na swoje dzieci. Moje pytanie: czy wybieram z tej funkcji tą osobę ? Czy jak ją wybiorę to w aktualnym wniosku nie podbierze mi jej roli jako rodzic (tak jak widnieje przy wyborze jej rodziny) ?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚR/KDR
- Kontakt:
Re: komunikat "znaleziono rodzinę"
ja w takim wypadku wybieram tylko osobę, a przy wyborze rodziny zaznaczam "nie wybieram". tak kiedyś wyczytałam tu na forum, ale niech ktoś jeszcze się wypowie
-
- Praktykant
- Zajmuję się: KDR
- Kontakt:
Osoba tak, rodzina nie
-
- Stażysta
- Kontakt:
przyznam, że nie wiem jak technicznie to zrobić.
Po komunikacie
Rodzina 1
"Wybieram" nie zaznaczam,
później po wymienieniu członków rodziny klikam na nią i zaznaczam wybieram i zatwierdzam ?
Dziękuje za dotychczasowe porady.
Po komunikacie
Rodzina 1
"Wybieram" nie zaznaczam,
później po wymienieniu członków rodziny klikam na nią i zaznaczam wybieram i zatwierdzam ?
Dziękuje za dotychczasowe porady.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
najpierw masz komunikat "nastapi przekierowanie do wyboru osoby"....na samej górze zaznaczasz ptaszkiem i zatwierdź, potem pojawi się kolejny komunikat " nastąpi przekierowanie do wyboru rodziny"....i na samym dole masz "nie wybieram"- zaznaczasz to i zatwierdź... po sprawie.
- ubu
- Podinspektor
- Kontakt:
wybierasz tę osobę z tej rodziny, a potem nie wybierasz tej rodziny bo podłączasz tylko tę osobę do nowej rodzinyKasia12 pisze:Wprowadzam wniosek do systemu SI KDR.
"To err is human, to forgive is divine"
-
- Stażysta
- Kontakt:
Dziękuję za rady.
Będę próbować działać, jak tylko uda mi się zalogować do KDR.
Będę próbować działać, jak tylko uda mi się zalogować do KDR.
-
- Stażysta
- Kontakt:
A ja nadal męczę temat
Mam ten wniosek w obsłudze, nie mogę zatwierdzić wyniku rozpatrzenia, bo mnie przekierowuje do wyboru rodziny, nie osoby. Obawiam się, że jak potwierdzę to podłączy mi całą rodzinę i nieźle namieszam. Ktoś coś nowego poradzi ?

Mam ten wniosek w obsłudze, nie mogę zatwierdzić wyniku rozpatrzenia, bo mnie przekierowuje do wyboru rodziny, nie osoby. Obawiam się, że jak potwierdzę to podłączy mi całą rodzinę i nieźle namieszam. Ktoś coś nowego poradzi ?
- ubu
- Podinspektor
- Kontakt:
No musisz tą rodzine wybrać i że to ta osoba natomiast na samym dole potem dajesz nie wybieramKasia12 pisze:A ja nadal męczę temat![]()
"To err is human, to forgive is divine"
-
- Referent
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
A może już wybrałaś osobę i dlatego już teraz Cię kieruje od razu do rodziny ?Kasia12 pisze:A ja nadal męczę temat![]()
Oprócz komunikat "znaleziono rodzinę" - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
KDR dla małżonka który nie ma dzieci
Koszty za ponowne zamówienie karty po anulowaniu
Ile dzieci nalezy wpisywać ??????
error - brak możliwości edycji wniosku
miał ktoś taka sytuację?? PESEL
nowe wnioski czy wpisujemy nazwiska rodowe rodziców
nieodebrane wnioski przesłanie elektronicznie przez empatię
czy działa wam dziś program kdr?
Karty dla rodziców a dzieci niepełnosprawne
Taka sytuacja czy kata sie należy
Karta Dużej Rodziny a zmarłe dzieci
Pan ma 2 dzieci z jedna kobieta i jedna z inna kobieta
Wniosek o KDR zlożony przez rodziców
Jak długo czekacie na przesyłkę z kartami?
Wniosek elektroniczny-co zrobić ??
wniosek dla 5 członków rodziny a zatwierdzono tylko dla rodz