konkurs - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 29 lut 2016, 11:35

o co mogą pytać na konkursie na pracownika do obsługi 500+ może dam radę podpowiedzcie
paprotka

Napisano: 29 lut 2016, 11:37

A ty uważasz, że tam nie mają nikogo już wybranego? A konkurs jest dla picu?
bob

Napisano: 29 lut 2016, 11:38

W Wągrowcu raczej nie jest dla picu 8-)
kawa i ciasto

Napisano: 29 lut 2016, 11:44

paprotka pisze:o co mogą pytać na konkursie na pracownika do obsługi 500+ może dam radę podpowiedzcie
to już żadnej nadziei nie można mieć pracowałam w świadczeniach rodzinnych mogę się przydać
paprotka

Napisano: 29 lut 2016, 11:53

nie słuchaj bob-a
ja na pewno zadam pytania z KPA typu jaki jest czas na wydanie decyzji administracyjnej, ile jest czasu na złożenie odwołania od decyzji no i jaka jest różnica między postanowieniem a decyzją
a jeśli chodzi o 500 plus to konkurs masz tylko na 500 plus czy na rodzinne też ?
gasiak

Napisano: 29 lut 2016, 12:04

tylko na 500+ ale w ustawie na 500 + dużo jest z ustawy o świadczeniach rodzinnych więc myślę że mogę zaryzykować
paprotka

Napisano: 29 lut 2016, 12:12

toż pewnie że próbuj, aczkolwiek lekka to praca nie jest - patrząc na nie kończące się zmiany np. ...
ja tez bym chciała osobę która ma doświadczenie w rodzinnych a najlepiej usiadła w program i robiła :) takie marzenie skromne ...
no ja tez będę układać pytania na konkurs najprawdopodobniej, ale ja mam 500 plus, rodzinne i fundusz więc mogę zaszaleć no i kpa
gasiak

Napisano: 29 lut 2016, 12:28

Dziękuję dałaś mi nadzieję spróbuje swoich sił w tym temacie i wiem dokładnie jak ciężka to praca ile trzeba siedzieć po godzinach szczególnie w okresie opracowywania decyzji na nowy okres zasiłkowy
paprotka

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x