500 plus czy dostaniecie dodatki do wynagrodzenia - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 28 lut 2016, 15:34

Witam od początku istnienia świadczeń rodzinnych pracuje w tym. Zastanawiam się nad tym czy wy starzy pracownicy pracujący przy świadczeniach rodzinnych od lat, dostaniecie dodatki do wynagrodzenia za pracę przy 500 +. Uważam, że jest o co teraz walczyć tym bardziej, że i tak mało zarabiamy a tera dowalą nam kupę roboty. I tak zostawać po godzinach będzie trzeba więc powiedzcie czy wasi kierownicy będą wam dawali dodatki za 500 +. Dodam, że ja mam zamiar walczyć o dodatek do wynagrodzenia.
Wiki80

Napisano: 28 lut 2016, 17:51

Ja dostanę podwyżkę wynagrodzenia zasadniczego o 800brutto
julA2

Napisano: 29 lut 2016, 8:32

a ja mam 2 opcje: 0zł albo "na twoje miejsce jest milion innych" no cóż "życie" :cry:
JJL

Napisano: 29 lut 2016, 8:34

ciekawe co zrobiliby jak byś powiedział/a no to narka
gasiak

Napisano: 29 lut 2016, 9:09

ona ma tego świadomość,że tak nie mogę powiedzieć... No ale może kiedyś się zdziwi
JJL

Napisano: 29 lut 2016, 9:35

My zatrudniamy osobę a ja dostaje podwyżkę w związku ze zwiększeniem zakresu obowiązków będę mieć dodatkowe zastępstwo
Ola swiadczenia

Napisano: 29 lut 2016, 10:13

wystarczy że pójdziesz na zwolnienie lekarskie pod koniec marca bo grypka Cię chwyci :) nie wiem czy sama jesteś i jak u Was wygląda sytuacja ale z drugiej strony nie rozumiem tego jak można powiedzieć doświadczonemu pracownikowi że jest milion osób na Twoje miejsce
toż niech wezmą taką osobę z ulicy i co zrobią ? ludzie to chyba czasami wyobraźni nie mają
gasiak

Napisano: 29 lut 2016, 10:29

gasiak pisze:wystarczy że pójdziesz na zwolnienie lekarskie pod koniec marca bo grypka Cię chwyci :) nie wiem czy sama jesteś i jak u Was wygląda sytuacja ale z drugiej strony nie rozumiem tego jak można powiedzieć doświadczonemu pracownikowi że jest milion osób na Twoje miejsce
toż niech wezmą taką osobę z ulicy i co zrobią ? ludzie to chyba czasami wyobraźni nie mają
gasiak pisze:wystarczy że pójdziesz na zwolnienie lekarskie pod koniec marca bo grypka Cię chwyci :) nie wiem czy sama jesteś i jak u Was wygląda sytuacja ale z drugiej strony nie rozumiem tego jak można powiedzieć doświadczonemu pracownikowi że jest milion osób na Twoje miejsce
Święte słowa.
kawa i ciasto

Napisano: 29 lut 2016, 12:11

Ja nie jestem pomocą charytatywną i bez podwyżki nie będę pomagać
Krzyś

Napisano: 29 lut 2016, 12:14

ja mam dostać
a jak jednak nie dadzą to idę 1 kwietnia na l4 bo coś w krzyżu mnie łamie :D
gasiak

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]