Niestety o higienę w mopsie trudno jakos zadbać. Przykre to ale potem się skarżą że klient alkoholik, albo ma niepostrzatane w domu. Niech patrza urzednicy na siebie!
\"PS Toaleta masakra. Jakby granat ktoś do szamba wrzucił.\"
To sraj w domu, a nie instaluj klocka na wynos w GOPSie. Potem stoje w kolejce do kasy i woncham twoje zwoje Konstancja. Ino pazurki se wyczyść z resztek bo te długie szpony strasznie głęboko wchodzą...
Ile w was wulgarności pracownicy socjalni, az się nie spodziewałam
Dziś znów muszę iść do mopsu (dary rzucają) i mam nadzieję że troszkę sie poprawi, może Panie wypumeksuja piętki a panowie wyczyszczą paznokietki, zobaczymy, ja juz po kapieli, make up robię troszke perfum na ciało i da sie przezyc upały, socjalni bierzcie przykład!!
ta słusznie a w ustawie o pomocy społecznej stoi że najpierw trzeba wykorzystać swoje własne zasoby a potem można do łopieki a ty konstancja masz dużo zasobów naturalnych to je wykorzystuj
No sprawę juz załatwiłam, dostałam w mopsie co trzeba, nie sa to produktu dobrej jakości ale ujdzie he he.
Toaleta, bo sprawdzałam dziś, znów nieswieża, brak dezynfekcji, w pokoju u mopsiarzy duszno, lekki fetorek skarpetek i paszek. Nastepnym razem przyniose mydłeko he he żeby sie troche odswiezyli.
W pszyszłym tygodniu wpadne tam znów to wam napisze czy się postarali czy nie
To może socjalni powinni po każdym kliencie jeszcze toaletę czyścić?
Ludzie zacznijcie od siebie. W domach smród, brud, a na ulicy wielkie państwo udajecie. Dezodorant zamiast mydła, żeby odoru alkoholu nie było czuć - i do OPS-u zasuwacie. A potem się dziwicie że waszym smrodem nasze pokoje są przesiąknięte.