Powiedzcie co może grozic po kontroli jeżeli mam mocno zawalone postępowanie wobec dłużników? Mam ja mieć na początku kwietnia i nie ukrywam że mam wielkiego stracha
To dokańczaj póki masz czas, musi być wszystko zrobione, ja przejęłam FA gdzie UP i TW nie były robione od 2008 i niestety dyscyplina finansów i oczywiście trzeba zrobić nie ma zmiłuj ;-(
Nie tak prosto to zrobić, jak się ma Fundusz w którym nikt Ci nie pomoże do tego jeszcze ŚR i Karte. A ile mogą dołożyć za to? Bo już się nastawiam na poniesienie "ciekawych" konsekwencji
Zależy jakie obowiązki.
Czy chodzi Ci o to, że nie wzywałaś ich na wywiad, nie wydawałaś decyzji o uchylaniu, nie pisałaś do prokuratury, nie pisałaś do dłużników zawiadomień? Wydawałaś decyzje z FA i reszta leżała i kwiczała?
Czy np. w związku z brakiem adresu dłużnika nic nie robiłaś, zamiast ustanowić kuratora ds. doręczeń czy szukać go przez komornika.
Ja np. po powrocie z wychowawczego zastałam burdel, kontrola też była ale nie czepiali się mocno. Jedynie terminów.
Można powiedzieć że część była zrobiona z tego co wymieniłaś a część nie, a w zasadzie większa część nie była bo ciągle było coś ważniejszego. Mogę za to polecieć chyba?