kontynuacja ŚP z odwołania, wyrok
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: ŚR
- Kontakt:
kontynuacja ŚP z odwołania, wyrok
pani miała ŚP do czerwca 2017r. potem dostała orzeczenie córki - stopień umiarkowany, od którego się odwołała. z wnioskiem o orzeczenie zwróciła się w dniu 19.06.2017r. z odwołania znów umiarkowany, potem poszło dą sądu. mam wyrok, jest znaczny stopień. teraz żeby kobitce wyrównać od sierpnia 2017r. powinnam posiadać te wszystkie orzeczenia : tzn. pierwsze umiarkowane, drugi umiarkowany i wyrok?
Bk
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: kontynuacja ŚP z odwołania, wyrok
a czemu od sierpnia ? ustalasz prawo od miesiaca zlozenia wniosku na komisje, wiec od czerwca, a jesli w czerwcu otrzymala swiadczenie na stare orzeczenie jeszcze, to od lipca przyznasz...te orzeczenia o umiarkowanym sa istotne, bo w nich masz date zlozenia wniosku o ustalenie stopnia niepelnosprawnosci...chyba,ze masz jakis inny dokument, z ktorego to wynika
-
- VIP
- Kontakt:
Wyrównanie chyba od lipca 2017 ...
Jeżeli z treści wyroku nie możesz ustalić wszystkich okoliczności i dat to bierzesz wszystkie orzeczenia.... -pobierz z empatii orzeczenie.
Jeżeli z treści wyroku nie możesz ustalić wszystkich okoliczności i dat to bierzesz wszystkie orzeczenia.... -pobierz z empatii orzeczenie.
-
- Podinspektor
- Kontakt:
no rtak, jasne że od lipca skoro miała do czerwca. kontynuacja. jestem w posiadaniu pierwszego rzevczenia - stopień umiarkowany, tam jest data złożenia wniosku - 19.06.2017r. mam jeszcze wyrok. czy to wystarczy? nie mam tego drugiego orzeczenia z odwolania
Bk
-
- Podinspektor
- Kontakt:
teraz podobna sytuacja, pani chciała złożyć na zp, ale mówi, że się odwoła od orzeczenia, więc nie przyjęłam wniosku. czy tak mogę . a potem przyznam w razie co od złożenia na komisję?
Bk
Oprócz kontynuacja ŚP z odwołania, wyrok - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Specjalny zasiłek opiekuńczy – ktoś bystry
NIENALEŻNIE POBRANY ZP A PANI POSEŁ
Na jaki okres przyznać świadczenie pielegnacyjne
Kilka dni po wydaniu decyzji wychodzą na jaw nowe fakty
czy sie należy świadczenie pielęgnacyjne
jak prawidłowo rozwiązać taką sytuację z dodatkiem do zasiłk
nabycie prawa do renty chorobowej od kiedy uchylić SZO?
kto podpisuje wydruk dochodów
od 09.05.2018 ustanowienie rodziny zastępczej
od kiedy przyznanc zasiłek rodzinny...
Specjalny zasiłek opiekunczy brat nad bratem
świadczenie pielęgnacyjne od kiedy przyznać
Pełna wypłata a powinna być "złotówka za złotówkę".
samotność a zawarcie związku małżeńskiego - pomocy
Jaki wpisać skład rodziny ZR
zamkniete konto bankowe poszła wypłata