Koord-ś.p

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Chola

Koord-ś.p

Post autor: Chola »

Czy może ktoś jescze się nie zrestartował? Chcę zapytać, co wówczas gdy zachodzi koordynacja? Jak przyznali pielęgnacyjne to jak mam podwyższyć kwotę? To samo co u innych *(bez koordynacji), czyli robię decyzję zmieniającą - ale przecież nie mam czego zmieniać, bo to nie moja decyzja ...help me
Chola

Re: Koord-ś.p

Ja już nie wiem, proszę, bardzo was proszę o pomoc.
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

zadzwoń sobie do ROPSu ... ale pewnie tobie każą zmieniać
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Chola

Yhmm, tak zrobię, ale dopiero jutro. Dziękuję ewalu ;]
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

jak dobrze pamiętam to taką sytuacje ktoś opisywał już na forum przy jakiś zmianach .. tylko nie pamiętam czy chodziło o ROPS czy o SKO ... skleroza :roll:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Chola

:? oj, to ja jej chyba nie znajdę ;[ to nic, jutro będę wydzwaniać i się dowiem.
dorofina

Post autor: dorofina »

Decyzję zmienia ten organ, który wydał decyzję pierwotnie, czyli jak ROPS przyznał SP to i dokona zmiany decyzji. My ją tylko bedziemy realizowali.
Hania

Post autor: Hania »

Ja dzwoniłam wczoraj do ROPSu i powiedzieli, że to oni wydają decyzję zmieniającą wysokość śp
ODPOWIEDZ