Koord-ś.p
Koord-ś.p
Czy może ktoś jescze się nie zrestartował? Chcę zapytać, co wówczas gdy zachodzi koordynacja? Jak przyznali pielęgnacyjne to jak mam podwyższyć kwotę? To samo co u innych *(bez koordynacji), czyli robię decyzję zmieniającą - ale przecież nie mam czego zmieniać, bo to nie moja decyzja ...help me
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Koord-ś.p
zadzwoń sobie do ROPSu ... ale pewnie tobie każą zmieniać
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak dobrze pamiętam to taką sytuacje ktoś opisywał już na forum przy jakiś zmianach .. tylko nie pamiętam czy chodziło o ROPS czy o SKO ... skleroza 

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta

Decyzję zmienia ten organ, który wydał decyzję pierwotnie, czyli jak ROPS przyznał SP to i dokona zmiany decyzji. My ją tylko bedziemy realizowali.
Ja dzwoniłam wczoraj do ROPSu i powiedzieli, że to oni wydają decyzję zmieniającą wysokość śp
Oprócz Koord-ś.p - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Art.25 Ustawy z 4-04-2014r. o Ustaleniu i wypłacie zasiłków
zobaczcie moje wszczęcie może być?
zawiadomienia dla wszystkich?
opiekun prawny a becikowe
ZDO...mam dość! Co radzicie?
Ciężki przypadek....ZDO?? Pomóżcie
ŚW. PIELEGNACYJNE - ODMOWA ELMER PROSZĘ O POMOC
świadczenie opiekuńcze
Świadczenie pielęgnacyjne na współmałżonka
10 latkowie i nietylko wypowiedzcie się....
Zerknijcie proszę
Elmerku odpowiedz
stały a zaległe świadczenie
art.2 pkt. 6 ustawy o zdo
urlop wychowawczy
działalnośc-wyrejestrowanie