opiekun prawny a becikowe
opiekun prawny a becikowe
Pani która jest opiekunem prawnym dziecka pochodzenia rumuńskiego otrzymała zaświadczenie z tamtego kraju, iż została wpisana jako opiekun prawny tego małoletniego dziecka. Czy na podstawie takiego zagranicznego zaświadczenia mogę przyznać becikowe?
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: opiekun prawny a becikowe
na podst. zagranicznego zaśw. to ja bym nie przyznała
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Ewalu ale dlaczego?, zaświadczenie jest przetłumaczone przez tłumacza Ambasady Rumunii w Polsce. Muszę dać tej kobiecie odpowiedź a nie wiem co jej powiedzieć???? Podpowiedzcie proszę co zrobić.
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
w naszej ustawie i rozporządzeniu jest mowa o: orzeczenie sądu rodzinnego o ustaleniu opiekuna prawnego dziecka,
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
no nie wiem
może inni coś na ten temat .... ?ewalu pisze:w naszej ustawie i rozporządzeniu jest mowa o: orzeczenie sądu rodzinnego o ustaleniu opiekuna prawnego dziecka,
Oprócz opiekun prawny a becikowe - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
ZDO czy sie należy?
BIG
ZDO 1/30
zdo wyrównanie Elmer zerknij
czekać za sądem czy dać zdo
Art.25 Ustawy z 4-04-2014r. o Ustaleniu i wypłacie zasiłków
zobaczcie moje wszczęcie może być?
zawiadomienia dla wszystkich?
ZDO...mam dość! Co radzicie?
Ciężki przypadek....ZDO?? Pomóżcie
ŚW. PIELEGNACYJNE - ODMOWA ELMER PROSZĘ O POMOC
świadczenie opiekuńcze
Koord-ś.p
Świadczenie pielęgnacyjne na współmałżonka
10 latkowie i nietylko wypowiedzcie się....
Zerknijcie proszę