przychodzi para, facet w 2013 r do stycznia 2015r pracował w Holandii i pobierał tam świadczenia rodzinne,teraz przychodzą do nas,umowa ma jedynie po holendersku czy mam pisać do marszałka o koordynacji, jeżeli tak to za jaki okres
ale przychodzą teraz z nowym wnioskiem i wcześniej nie pobierali świadczeń u ciebie ? .. jak facet nie pracuje już za granicą to nie ma koordynacji
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
dobrze to powiedzcie mi co mam zrobić z osobą która przynosi zagraniczną umowę,nie ma nic po polsku napisane, czytałam że niektórzy piszą oświadczenia że pracowała za granicą w takim i takim okresie ale nie posiada świadectwa pracy,co w takim przypadku robicie?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes