osoba ma wydaną decyzję na 500+, dziś przyszła zgłosić że mąż wyjechał za granicę po wydaniu decyzji. proszę mi powiedzieć co my prawidłowo mamy zrobić ? 1. napisać do ROPS czy zachodzi koordynacja i placic dalej do momentu az ROPS odpisze ? 2. uchylić decyzje i napisac do ROPS czy zachodzi koordynacja ? czy jak to zrobić poprawnie zrobić ? jakie wogole u nas dokumenty zostawia , pisze ? i co odsylamy do ROPS? oraz co w przypadku jeśli wróci z zagranicy zanim wroci odpowiedz z ROPS ? prosze o pomoc
najpierw się dowiedz w jakim celu wyjechał ... jeżeli z zamiarem podjęcia zatrudnienia ... ma adres zamieszkania lub zatrudnienia to występujesz do ROPSu z zapytaniem
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
w celu zatrudnienia, tylko chodzi mi co my robimy pokolei ? placimy dopoki ROPS nie odesle odpowiedzi na zapytanie czy uchylamy decyzje ? jakie dokumenty wyslac do ROPS a co jesli wroci zanim ROPS odpisze ?
płacisz dale, po postanowieniu uchylasz od dnia od kiedy zachodzi koordynacja ... jak wróci to się będziesz martwić później
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
wiem ze wroci bo to praca sezonowa i jest na 1 m-c lub na 2 rożnie a do tej pory moze nie przyjsc odpowiedz
a jakie dokumenty musi nam zona przedstawic ? co napisac ?