Coś się zmieniło? Jak robicie? Mam kasę od komora i starczyłoby na koszty upomnienia, ale ...de Charette pisze: ↑20 cze 2018, 13:24z wpłaty przekazanej od komornika nie możesz przekazać na koszty upomnienia.
Jedynie z wpłaty bezpośrednio otrzymanej od dłużnika.
Powiem wprost, ja tego nie robię, nie mam czasu sprawdzać czy ktoś miał koszty upomnienia czy nie. Mam to gdzieś. Najwyżej będę miał zarzut i posypię głowę popiołem
Ja wykonuję telefon do Komornika i ładnie zagaduje, że skoro pieniążki są to czy możemyBazyl pisze: ↑26 lip 2022, 9:47Coś się zmieniło? Jak robicie? Mam kasę od komora i starczyłoby na koszty upomnienia, ale ...de Charette pisze: ↑20 cze 2018, 13:24z wpłaty przekazanej od komornika nie możesz przekazać na koszty upomnienia.
Powiem wprost, ja tego nie robię, nie mam czasu sprawdzać czy ktoś miał koszty upomnienia czy nie. Mam to gdzieś. Najwyżej będę miał zarzut i posypię głowę popiołem![]()
Niestety u mnie koszty upomnienia są dopisane już w księgach rachunkowych wiec jak tylko mogę to staram się przekabacić w informacji do komornika kwotę kosztów lub ściągnąć gdy tylko dłużnik sam wpłaca do mnie na kontode Charette pisze: ↑20 cze 2018, 13:24z wpłaty przekazanej od komornika nie możesz przekazać na koszty upomnienia.
Powiem wprost, ja tego nie robię, nie mam czasu sprawdzać czy ktoś miał koszty upomnienia czy nie. Mam to gdzieś. Najwyżej będę miał zarzut i posypię głowę popiołem