Koszty uzyskania przychodu
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Stypendia
- Kontakt:
Koszty uzyskania przychodu
Witam, czy otrzymując zaświadczenie, w którym widnieje dochód netto, należy dodatkowo dochód ten pomniejszyć o koszty uzyskania przychodu 250 zł lub 300 zl? Tzn. wynagrodzenie brutto 3010 zł z tego netto 2363,56 minus koszty uzyskania przychodu 250 zł = 2113,56zl
-
- Starszy referent
- Zajmuję się: FIN
- Kontakt:
Re: Koszty uzyskania przychodu
Zgadza się, ja liczę w ten sposób.
Jak ktoś otrzymał zasiłek w marcu (dość duża kwota miesięczna) z wyrównaniem za okres od listopada do marca i będzie św. przyznane dalej to z tego co się doczytałam za okres listopad-grudzień nic nie zmieniam, bo to nie jest nienależnie pobrane stypendium. Za okres styczeń-luty mogę przyznać stypendium? Bo wnioskodawca nie miał tego dochodu, a od marca wstrzymać, bo zwiększyły się dochody? Biorę pod uwagę to wyrównanie?
Jak ktoś otrzymał zasiłek w marcu (dość duża kwota miesięczna) z wyrównaniem za okres od listopada do marca i będzie św. przyznane dalej to z tego co się doczytałam za okres listopad-grudzień nic nie zmieniam, bo to nie jest nienależnie pobrane stypendium. Za okres styczeń-luty mogę przyznać stypendium? Bo wnioskodawca nie miał tego dochodu, a od marca wstrzymać, bo zwiększyły się dochody? Biorę pod uwagę to wyrównanie?
-
- Praktykant
- Zajmuję się: Stypendia
- Kontakt:
Re: Koszty uzyskania przychodu
My doliczamy dochód do miesiąca za który się należał.
Oprócz Koszty uzyskania przychodu - Stypendia przeczytaj również:
Zasiłki szkolne
Za mało dotacji
decyzja cofajaca
Zasiłek szkolny
Umowa na stypendia
Fundusz alimentacyjny
Zapotrzebowanie na stypendium szkolne
czy ktoś może mi pomóc zasiłek szkolny
dochód matki- ukr
poproszę namiar na dobre szkolenie stypendium dla uchodźców
stypendium dla uchodzców