kto liczy odsetki? prosze o pomoc
kto liczy odsetki? prosze o pomoc
mam decyzje marszałka o zwrocie nienależnie pobranych i ustalone odsetki, jesli kobieta bedzie chciala wplacic pieniadze to kto ostatecznie ustala odsetki?
Re: kto liczy odsetki? prosze o pomoc
ty, bo te pieniadze pójda na konto waszego OPS
marszałek prawdopodobie prześle do was pismo z oprośba o nr waszego konta i kobitka przyjdzie do ciebie zebys jej naliczyła te odsetki
tak to przyznajmniej u nas jest
marszałek prawdopodobie prześle do was pismo z oprośba o nr waszego konta i kobitka przyjdzie do ciebie zebys jej naliczyła te odsetki
tak to przyznajmniej u nas jest
u nas też;
jak wpłaca całą kwotę naraz to jeszcze w miarę, ale jeżeli są raty i nie pokrywają się z miesięczną kwotą świadczenia tzn, spłaca więcej niż w danym miesiącu miała do oddania (lub odwrotnie) - wówczas liczenie odsetek to masakra
jak wpłaca całą kwotę naraz to jeszcze w miarę, ale jeżeli są raty i nie pokrywają się z miesięczną kwotą świadczenia tzn, spłaca więcej niż w danym miesiącu miała do oddania (lub odwrotnie) - wówczas liczenie odsetek to masakra
niech mi ktoś pomoże bo nie wiem jak to zrobic za chol ...rę Do spłaty 1156 zł na 12 rat Pierwsza kwota do spłaty od 1 marca bo pobrała w lutym. Jak to liczyć pomocy.
a ja uważam że to powinien robić w dalszym ciągu marszałek to jest ich decyzja jedynie zwrot nastepuje na nasz rachunek bankowy. ja pisze tylko informację że tego i tego dnia wpłynęła takaka i taka kwota nic z tym nie robię to oni dochodza nienaleznych i zwrotu - tak uważam
Organ właściwy musi naliczyć odsetki bo to do nas wpływają pieniądze i marszałek nie wie ile kobieta wpłaciła i kiedy to jak ma naliczyć odsetki????
nie dokońca nie wie ...
wczesniej wysłane były wszystkie informacje - na ich podstawie naliczyli odsetki wyszczególnione w decyzji i uważam że dalej powinni je liczyc
wczesniej wysłane były wszystkie informacje - na ich podstawie naliczyli odsetki wyszczególnione w decyzji i uważam że dalej powinni je liczyc
Oprócz kto liczy odsetki? prosze o pomoc - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
becik dla zagranicznych
nienaleznie wypłacone świadczenia
czy można pobierać odsetki z potrącenia z decyzji
od kiedy nienalezne
Odsetki w ŚR - od kiedy???
Holandia i Irlandia
alimenty
czy rodzinne też nienależnie pobrane
jakobos powodzenia podczas kontroli
bład techniczny w wypłatach
uparty lekarz
paragraf klasyfikacji budżetowej