vvvvvvvvvvv pisze:słuchajcie, jak Wy piszecie że sami wszystko robicie i Fa i SR, i wsztkie dodatki zdo i szo, to sorki ale nie wierzę. Samo przyjmowanie wniosku od jednej osoby i gadka co i jak to poł godz. Odczekanie na dokumenty, wprowadzenie wniosku, wystawienie decyzji, wysyłka, zapotzrebowanie na środki, miesieczne tabelki, kwartalne sprawozdania, uzgadnianie z ksiegow i skarbnikiem, wczytanie sie w ustawę, koordynacja, odpowiedz na pisma, załatwienie telefonów, weryfikacja list wypłat, działania z dłużnikami z mojej gminy i tych dłużników od moich wierzycielek, postepowanie itd itd. Uważam że taka osoba siedzi w pampersie i ma dwa razy w miesiącu podłaczona kroplówkę na wzmocnienie. Zapomniałam o wpieciu dokumentów w teczkę , opisać i nastepnie pilnowac zwrotkę. A kiedy robi dokumenty do kolegium jak jest niedaj Boże odwołanie. Sama koordynacja osób nawet 5 lat do tyłu. Ludzie nie przyjmuję tej bzdury o jednoosobowym stanowisku. W przypadku kontroli masz już dwa tygodnie do tyłu, bo musisz przygotować dokumenty i inne bzdety. Albo macie super kierownika, który to ogaarnie, sprawdzi wniosek z decyzją. No sory nie ogarnęłabym tego sama. A jestem po studiach prawniczych, mam staż w administracji, jesteśmy w trójkę. Fakt kierownik jest tępy i nie pomaga. Więc jaka to prawda?
Powinienem się obrazić na Ciebie teraz

Czemu miałbym kłamać? Nie mam w tym żadnego celu a kozaczyć nie mam zamiaru tym, że jak to sam załatwiam wszystko.
Wszelkie obowiązki wypisane przez Ciebie mam + ZFŚS + obsługę informatyczną swojego stanowiska + obsługę informatyczną jak się koleżanka uśmiechnie + obowiązki z innej jednostki przez które nie raz się zdarza mi być nieobecnym w GOPS kilka dni w tygodniu + ostatnio uzależnienie od pisania na tym forum
Aha a nikt nic a nic mi nie pomaga nawet durnego poprawnego wniosku za mnie nie weźmie nikt od petenta gdzie ja jestem w obowiązkach w innej jednostce.
Nie piszę tego żeby licytować się, przekomarzać czy co tam innego tylko na dowód taki dla Ciebie.