kto pracuje na top-team? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 14 maja 2014, 9:20

Witam, potrzebuje podpowiedzi odniosnie dec na podwyzszenie sw piel generowanej z programu top-team.
Chodzi o to, że dodałam sobie wzorzec wydruku decyzji zmieniającej, a potrzeba jest jeszcze wybrac szablon wydruku decyzji zmieniajacej...i mam pytanie czy ten szablon tez trzeba noiwy tworzyc??jak mam to zrobic??
gosiakops

Napisano: 14 maja 2014, 9:55

szablonu nie wprowadzasz, on jest
pau

Napisano: 14 maja 2014, 9:58

tylko jak chce zrobic te podwyzszenia to do wyboru mam przedłużenie 2009, przyznajaca i zwrotna......nie mam innych..nie wiem czy ja mam cos nie zrobione..
gosiakops

Napisano: 14 maja 2014, 10:01

Witam ja wprowadziłam wzór decyzji we wzorach i weszłam w system, naprawa danych, zmiana kwoty świadczenia pielęgnacyjnego i tam wyskoczyła mi lista osób którym mam zmienić decyzje zaznaczyłam wybrałam wzór decyzji i poszło. Jeśli masz dużo świadczeń zrób sobie kopie osób żeby później wydrukować sobie decyzję i sprawdzić.
agusiaz

Napisano: 14 maja 2014, 10:03

wzor decyzji tez sobie stworzylam i on jest ale tam trzeba jeszcze wybrac szablon i nie wiem jaki..wybieralas szablon???
gosiakops

Napisano: 14 maja 2014, 10:05

cos sie utworzylo bez wybierania szablonu,,,zaraz zerken czy prawidlowo...dzieki:)
gosiakops

Napisano: 14 maja 2014, 10:08

a czy jak ktos ma skladke to Ci dobrze na decyzji wychodzi ze wstzrymuje z koncem kwietnia ale i przyznaje od maja???ja mam tylko ze wstrzymuje a nie mam ze przyznaje..
gosiakops

Napisano: 14 maja 2014, 10:17

trzeba wejsc do osoby ktora ma skladke i dac obciazenie..dlatego na liscie zus mi nie wyszla
gosiakops

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x