KTÓRĄ DECYZJĘ UCHYLAMY CZY PRZYZNAJĄCĄ CZY ZMIENIAJĄCA

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
karola ops
Starszy referent
Zajmuję się: niczym
Kontakt:

KTÓRĄ DECYZJĘ UCHYLAMY CZY PRZYZNAJĄCĄ CZY ZMIENIAJĄCA

Post autor: karola ops »

mam uchylić decyzję przyznająca świadcz. piel. (w związku z koordynacją)od dnia 02-01-2018 I 201-2019 WYDAŁAM DECYZJĘ ZMIENIAJĄCĄ W ZWIĄZKU ZE ZMIANA WYSOKOŚCI ŚWIADCZ. PIEL. CZY W TAKIEJ UCHYLAMY DECYZJE TĄ PIERWSZĄ PRZYNAGLAJĄCĄ CZY ZMIENIAJĄCA
m68
Stażysta
Zajmuję się: świadczenia rodzinne
Kontakt:

Re: KTÓRĄ DECYZJĘ UCHYLAMY CZY PRZYZNAJĄCĄ CZY ZMIENIAJĄCA

Post autor: m68 »

zawsze pierwotną a więc przyznającą a w nawiasie piszę zmieniona....
Awatar użytkownika
Szarak
VIP
Zajmuję się: Multitasking
Kontakt:

Post autor: Szarak »

m68 pisze: 30 paź 2019, 10:47 zawsze pierwotną a więc przyznającą a w nawiasie piszę zmieniona....
W przypadku koordynacji to tak nie działa. Podstawowe pytanie jest ile postanowień wydał Wojewoda. Powinny być wydane postanowienia do decyzji przyznającej oraz do decyzji zmieniających.
Arla
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR, SW
Kontakt:

Post autor: Arla »

karola ops pisze: 30 paź 2019, 10:40 mam uchylić decyzję przyznająca świadcz. piel. (w związku z koordynacją)od dnia 02-01-2018 I 201-2019 WYDAŁAM DECYZJĘ ZMIENIAJĄCĄ W ZWIĄZKU ZE ZMIANA WYSOKOŚCI ŚWIADCZ. PIEL. CZY W TAKIEJ UCHYLAMY DECYZJE TĄ PIERWSZĄ PRZYNAGLAJĄCĄ CZY ZMIENIAJĄCA
Na papierze uchylasz pierwotną decyzję przyznającą świadczenie (zmienioną decyzją ... z dnia... w części dotyczącej wysokości świadczenia). Natomiast w systemie wiadomo, że masz aktywną tylko tą zmieniającą, więc ją uchylasz.
ODPOWIEDZ