ktory art ustawy dot marnotrawnienia wyplacanych swiadczen

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
gosiakops

ktory art ustawy dot marnotrawnienia wyplacanych swiadczen

Post autor: gosiakops »

witam, ktory art mowi o marnotrawniniu wyplacanych swiadczen????mam klientke ktora przepija sw rodzinne..
gosiakops

Re: ktory art ustawy dot marnotrawnienia wyplacanych swiadcz

mam pierwszy raz taki przypadek...jest matka alkohloiczka i corka ....matka pije i nie daje nic corce..
gosiakops

jak ma wygladac teraz wyplata???corka nie ma 18 lat.rodzinne jest na matke9 przelew)..jak to zrobic zeby corka dostawala kase a matka nie mogla tego przepic??
Mag.

Post autor: Mag. »

Ja właśnie robiłam niedawno taka decyzję. My daliśmy w formie rzeczowej tj. zakupów art. w sklepie. W sklepie maja przykaz ze bez używek żadnych.
gosiakops

ta matka ma juz przyznane rodzinne i dostaje na przelew..jak ma wygladac taka decyzja, trzeba zrobic zmieniajaca czy jak????? jak to wyglada w praktyce????czy corka bedzie musiala paragony przynosic czy jak???
Mag.

Post autor: Mag. »

Zmiana decyzji w części dotyczącej formy wypłaty zasiłku. My się umówiliśmy ze sklepem, że będą wystawiać fakturę na zakupione art.
gosiakops

aha, a jak dziewczyna np bedzie chciala kupic bilet autobusowy czy cos innego to moze przynosic rachunki z kilku sklepow, tak??
gosiakops

a jaka dajesz forme wyplaty jak to wyglada w praktyce??czy piszesz ze got w banku tak np u nas jest i musi Ci doniesc fakture czy jak????
ODPOWIEDZ