ktory art ustawy dot marnotrawnienia wyplacanych swiadczen
ktory art ustawy dot marnotrawnienia wyplacanych swiadczen
witam, ktory art mowi o marnotrawniniu wyplacanych swiadczen????mam klientke ktora przepija sw rodzinne..
Re: ktory art ustawy dot marnotrawnienia wyplacanych swiadcz
mam pierwszy raz taki przypadek...jest matka alkohloiczka i corka ....matka pije i nie daje nic corce..
jak ma wygladac teraz wyplata???corka nie ma 18 lat.rodzinne jest na matke9 przelew)..jak to zrobic zeby corka dostawala kase a matka nie mogla tego przepic??
Ja właśnie robiłam niedawno taka decyzję. My daliśmy w formie rzeczowej tj. zakupów art. w sklepie. W sklepie maja przykaz ze bez używek żadnych.
ta matka ma juz przyznane rodzinne i dostaje na przelew..jak ma wygladac taka decyzja, trzeba zrobic zmieniajaca czy jak????? jak to wyglada w praktyce????czy corka bedzie musiala paragony przynosic czy jak???
Zmiana decyzji w części dotyczącej formy wypłaty zasiłku. My się umówiliśmy ze sklepem, że będą wystawiać fakturę na zakupione art.
aha, a jak dziewczyna np bedzie chciala kupic bilet autobusowy czy cos innego to moze przynosic rachunki z kilku sklepow, tak??
a jaka dajesz forme wyplaty jak to wyglada w praktyce??czy piszesz ze got w banku tak np u nas jest i musi Ci doniesc fakture czy jak????
Oprócz ktory art ustawy dot marnotrawnienia wyplacanych swiadczen - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
dieta-komisja wyborcza a szo
BŁAGAM O POMOC
wzór informacjin dla opiekunów
wszczecie postępowania z urzędu bez informowania strony
podstawa do zmiany decyzji na świadczenie pielęgnacyjne
zdo ; ciąg dalszy
A może jakaś premia ???
SP rok temu- mozecie pomóc???
za jaki okres zaświadczenie
sygnity zmina
podstawa prawna NOWA pilne
informacja - kiedyy